Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.12.2014 00:07


A A

Noii vicepreședinți ai CJD "intră în pâine" la 1 ianuarie 2015

Noii vicepreședinți ai CJD
Marin Antonescu are nevoie de câteva zile pentru a se suspenda din avocatură, iar Adrian Dumitru - pentru încheierea anului financiar la grupul de firme unde este director economic

❚ Deși liberalul Marin Antonescu anunțase pe pagina sa de socializare că nu intenționează să renunțe la avocatură pentru vicepreședinția Consiliului Județean, între timp lucrurile par să se fi schimbat și avocatul liberal s-a decis să își exercite funcția pe postul dobândit la CJD ❚ În ceea ce-l privește pe celălalt vicepre- ședinte, Adrian Dumitru (independent), acesta va începe munca în Consiliul Județean după ce își va clarifica problemele la firmele unde este director economic ❚ Aceste lucruri au fost aduse la cunoș- tința președintelui CJD, Adrian Țuțuianu, chiar de noii vicepreședinți ❚ În ceea ce privește nemulțumirea unor parlamentari dâmbovițeni, deși rezervat în declarații, președintele CJD și PSD Dâmbovița răspunde acestor „atacuri” amintind că, în Consiliul Județean, PSD nu mai are majoritate, ci doar 12 membri din 35

ANA MARIA POPESCU


 

Noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Dâmbovița (CJD) își încep activitatea în forul administrativ județean începând cu 1 ianuarie 2015! Deși liberalul (fost PDL) Marin Antonescu anunțase pe pagina sa de socializare că nu intenționează să renunțe la avocatură pentru vicepreședinția Consiliului Județean, ci doar a dorit să țină ocupat locul de vice pentru PNL, se pare că între timp lucrurile s-au schimbat și avocatul s-a decis să își exercite funcția și să „intre în pâine” pe postul dobândit la CJD.

În ceea ce-l privește pe celălalt vicepreședinte, Adrian Dumitru (independent), acesta va începe munca în Consiliul Județean după ce își va clarifica problemele la firmele unde este director economic. Președintele CJD, Adrian Țuțuianu, a declarat:

„Mărturisesc că nu am timp să citesc paginile de socializare ale politicienilor locali, dar eu am avut o discuție cu domnul Antonescu și cu domnul Dumitru Adrian, iar domnul Antonescu mi-a spus că îi trebuie câteva zile să se suspende din avocatură pentru că este incompatibil și să preia în anumite stadii la instanțele de judecată, iar domnul Dumitru Adrian la fel, este director economic la un grup de firme și va trebui să-și rezolve problemele care țin de închiderea anului financiar. Ambii mi-au spus că vor veni, în principiu, după data de 1 ianuarie”.

 

Adrian Țuțuianu: „Probabil că domnii și doamnele parlamentari au uitat

să mă întrebe în ce condiții am reușit să facem o majoritate”

După alegerea celor doi noi vicepreședinți ai CJD, au existat tot felul de critici și declarații dure venite din partea parlamentarilor socialdemocrați din Dâmbovița, care nu agreează ideea ca PSD să nu aibă niciun vicepreședinte la Consiliul Județean.

Deși rezervat în declarații, președintele CJD și PSD Dâmbovița răspunde și „atacurilor” lansate de senatori și deputați, însă nu prin „contraatac”, ci prin prezentarea situației actuale din Consiliul Județean, unde PSD nu prea mai are o majoritate.

„Am observat că sunt nemulțumiți, dar este foarte ușor să vorbești despre construcția unei majorități, dar să nu ai toate datele pe masă. PSD are la momentul acesta în CJD 12 membri din 35, ca urmare a fost nevoie de foarte multe negocieri pentru a putea să găsim o soluție de echilibru. Aceste negocieri le-am purtat până în ultimul moment și cred că nu am făcut un lucru rău. Este foarte important să avem stabilitate, să avem o majoritate care să susțină proiectele pentru anul 2015 și 2016 și este un lucru pe care eu l-am convenit cu toți cei 11 consilieri județeni. Ne-am întâlnit, am dezbătut situația din CJD, am ajuns împreună la o concluzie, am pus toate argumentele pe masă și cred că am luat o decizie înțeleaptă. Probabil că domnii și doamnele parlamentari care s-au pronunțat au uitat să mă întrebe și pe mine în ce condiții am reușit să facem o majoritate și s-au pronunțat în necunoștință de cauză. (…) Eu am să spun ce am de spus în interiorul partidului și nu prin intermediul presei”, a avertizat Adrian Țuțuianu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale