Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.11.2018 00:17

Liderul de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni regretă plecarea fostului ministru al Apărării, Mihai Fifor


A A

"Noi vedem că ne ducem pe tobogan în jos, tot mai periculos"


❚ „Problemele sunt grave, iar noul ministru al Apărării trebuie să le ia în primire cu maximă seriozitate”, a punctat liderul de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu.

 

VIOLETA STANCIU


Debarcarea lui Mihai Fifor de la cârma Ministerului Apărării Naționale nu este văzută cu ochi buni de sindicaliștii din industria de apărare! Liderul de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu ne-a declarat că Mihai Fifor a fost un ministru cu o viziune de ansamblu, foarte deschis la problemele industriei de apărare. Nu este mai puțin adevărat că sindicatele din domeniu au avut tot timpul ușa deschisă la domnia sa... Despre noul și totuși vechiul ministru al Apărării, Gabriel Leșe, pentru că acesta a mai ocupat, dar pentru foarte puțin timp această funcție, Constantin Bucuroiu nu a putut să ne spună mare lucru... „Referitor la fostul ministrul Apărării eu sincer regret plecarea lui Mihai Fifor, pentru că acesta a înțeles foarte mult din mesajele pe care noi i le-am transmis la fiecare întâlnire pe care am avuto... Încet-încet demaraseră câteva lucruri care ne avantaja și zic eu că o schimbare în acest moment nu este cea mai bună idee. Vizavi de ministrul Gabriel Leșe, vă pot spune că îl știu de când era secretar de stat în Guvernul Cioloș, după aceea a fost ministru pe timpul lui Mihai Tudose, dar foarte scurt. Ca atitudine nu are totuși atitudinea... Pe funcția respectivă, care este una de mare responsabilitate trebuie să fie un om de mare curaj, pentru că trebuie să ia anumite decizii. Poate lucrurile... s-au mai schimbat între timp. Problema este că noi vedem că ne ducem pe tobogan în jos tot mai periculos. Sper ca noul ministru să vină el cu altceva pentru industria de apărare. Eu mă gândeam să vină cu o strategie de relansare care ar putea să conducă la ceea ce mai ziceam eu despre deștepții de polonezi care se gândesc, în perspectivă, la 62.000 de locuri de muncă în industria lor de apărare... până în 2030. Poate schimbăm și noi multe din ce a fost rău până acum... Problemele sunt grave, iar noul ministru al Apărării trebuie să le ia în primire cu maximă seriozitate”, a punctat liderul de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Falși „surdomuți”, depistați de jandarmi
Câștigul salarial mediu în Dâmbovița, sub media națională
Situație sumbră la parcul auto al Ambulanței
Polițiștii au împânzit drumurile publice
Cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere
Jandarmii, în acțiune de prevenire pentru siguranța elevilor
Atelier antidrog pentru asistenții sociali
Direcția Silvică Dâmbovița Gestionează 45% din suprafața forestieră a județului
Tânăr cercetat pentru inducerea în eroare a polițiștilor
Schimbări pentru Complexul de Vânătoare de la Bolovani


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale