Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro30.10.2023 00:19

Primăria Târgoviște anunță...


A A

Noi investiții pe zona educațională

Noi investiții pe zona educațională

*Printre proiectele majore de modernizare menționate de primarul Daniel Cristian Stan se numără Școala nr. 10 „Radu cel Mare”, Școala nr. 6 „Tudor Vladimirescu”, Grădinița nr. 2, Grădinița nr. 14, Grădinița nr. 11, Școala „Grigore Alexandrescu” și Liceul „Voievodul Mircea”

 

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, anunță o serie de investiții semnificative în modernizarea și reabilitarea infrastructurii educaționale, menținând un ritm ridicat pentru dezvoltarea municipiului. Totodată, într-o conferință de presă susținută recent, primarul a prezentat planurile administrației publice locale pentru dezvoltarea educației în următoarele luni.

Printre proiectele majore menționate de primarul Daniel Cristian Stan se numără modernizarea mai multor unități de învățământ, precum Școala Nr 10 „Radu cel Mare” și Școala Nr 6 „Tudor Vladimirescu”. De asemenea, vor începe lucrările de reabilitare la Grădinița Nr 2, Grădinița 14 și Grădinița Nr 11. Un alt proiect important este reabilitarea Școlii „Grigore Alexandrescu”, care va aduce îmbunătățiri semnificative în infrastructura școlară.

Edilul șef a anunțat, de asemenea, că se intenționează începerea lucrărilor la Liceul „Voievodul Mircea” până la finalul acestui an. Acest proiect are o valoare de 45 de milioane de lei și va contribui semnificativ la îmbunătățirea condițiilor de învățare pentru elevi.

„Aceste investiții în infrastructura educațională reprezintă un pas important pentru municipiul Târgoviște. Cu proiectele planificate pentru acest an și pentru anul viitor, se preconizează o îmbunătățire semnificativă a calității educației și a infrastructurii școlare din municipiu”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ministerul Educației va forma 100.000 de profesori în pedagogia digitală
Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți - 2023
Mobilități ERASMUS+ la Liceul de Arte „Bălașa Doamna”
Întristarea unui bogat
Niciun liceu cu 0% promovabilitate la Bac nu va mai avea clasa a IX-a
Autoritățile locale, preocupate de modernizarea unităților de învățământ
Singurătatea în bogăție
Hramul seminarului teologic ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur”
Performanță deosebită pentru târgovișteanul Darius Andrei Butuligă
UVT, între cele 8 centre regionale de orientare în carieră


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La 105 ani de la Marea Unire (I)

S-au împlinit 105 ani de la înfăptuirea unui ideal/vis/năzuință, mai precis spus în limbajul istoricilor, proces logic, adică a României Mari. Căci și la 27 martie, la Chișinău, și la 28 noiembrie, la Cernăuți, și la 1 decembrie din anul de grație pentru români, 1918, deci în trei momente cruciale întemeietoare de Țară s-a produs Unirea cea Mare – toate aceste momente fiind de fapt, acte istorice... [citește tot...]
Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale