Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.11.2023 00:16

La Runcu,


A A

Noi investiții în pregătirea administrației publice locale

Noi investiții în pregătirea administrației publice locale

*Primarul a subliniat importanța dezvoltării turismului în zonă, menționând că vor fi asfaltați trei kilometri de drum în zona pensiunilor construite prin Anghel Saligny

 

Autoritățile locale urmăresc construirea unui pod peste Râul Ialomicioara și un Cămin Cultural în satul Bădeni, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”. Comuna Runcu se pregătește să facă pași importanți în dezvoltarea sa, având planuri ambițioase pentru infrastructura rutieră și culturală. Conducerea Primăriei, sub îndrumarea edilului șef Gheorghe Brebeanu, a anunțat că unul dintre obiectivele cheie este construirea unui pod peste Râul Ialomicioara, proiect inclus în Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Primarul a subliniat importanța dezvoltării turismului în zonă, menționând că vor fi asfaltați trei kilometri de drum în zona pensiunilor construite prin Anghel Saligny. De asemenea, se propune construirea unui Cămin Cultural în satul Bădeni, în efortul de a sprijini viața culturală locală și comunitatea.

Cu toate acestea, realizarea proiectelor depinde în mare măsură de obținerea finanțării necesare. Primarul Gheorghe Brebeanu a recunoscut că fondurile de la bugetul local sunt insuficiente și că comuna are nevoie de fonduri atrase pentru a demara aceste investiții.

„Avem investiții importante pe care vrem să realizăm în viitorul apropiat, dar să vedem și cât ne va permite bugetul. Sunt proiecte importante pe care vrem să le finalizăm”, a declarat primarul. Locuitorii și turiștii din comuna Runcu așteaptă cu interes evoluția acestor planuri, sperând că investițiile vor aduce beneficii semnificative pentru dezvoltarea localității.

 


Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Împreună vom reuși să punem Titu pe harta economică și culturală a României”
SANITAS a chemat Guvernul României în instanță
„Coaliția de guvernare PSD-PNL funcționează”
„PSD Târgoviște va câștiga toate alegerile viitoare”
„Maraton” de activități sociale și cultural sportive
„Dezvoltarea și susținerea fiecărei localități dâmbovițene nu țin cont de culoarea politică a respectivului primar”
Adoptarea noii Legii a pensiilor
Ministrul Justiției, despre Legea pensiilor
„Nu vom merge alături de PSD la alegeri”
Tur de forță în 13 organizații de pe Valea Ialomiței


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Se conturează Manifestul 2024-2029

În vara anului viitor se va termina mandatul actualilor aleși din instituțiile europene, iar alegerile pentru Parlamentul European din 2024 sunt deja un subiect pe agenda politică din capitalele statelor membre UE. Desigur, alegerea eurodeputațiilor este importantă, dar atenția experților se îndreaptă mai ales asupra noii Comisii Europene. Printr-un eveniment derulat la sfarsitul lunii noiembrie s-a lansat și #Agenda24to29,... [citește tot...]
Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale