Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.04.2018 01:17

VOX POPULI z La bilanțul primelor 3 luni de guvernare, cabinetul Dăncilă este taxat de dâmbovițeni:


A A

"Nimeni nu reușește să pună țara în mișcare"


CORVIN DUMITRICĂ


Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, recent, că nu s-a vorbit despre o remaniere guvernamentală, precizând însă că unii dintre miniștri „merg cu viteza întâi”. Ea a precizat că are o relație bună cu miniștrii săi, precizând însă că această relație „trebuie să se bazeze pe programul de guvernare”. Totodată, șefa Guvernului a precizat că este nevoie de „o muncă susținută” pentru punerea în practică a programului de guvernare. Pe acest subiect, am dorit să aflăm și opiniile dâmbovițenilor, iar cei cu care au stat ieri de vorbă reporterii „Jurnal de Dâmbovița” sunt, în majoritate, dezamăgiți.

„Sunt aproape 30 de ani de când mergem cu viteza întâi”

* Eu cred că întreg guvernul merge cu viteza întâi. l Nu știu ce se întâmplă că nimeni nu reușește să pună această țară în mișcare. Se tot ceartă, se acuză reciproc, iar noi avem de suferit. Nu știu ce ministru ar putea să fie schimbat pentru că nu-i cunosc. * Sunt aproape 30 de ani de când mergem cu viteza întâi. Ba câteodată am mers și înapoi. Nu știu dacă o eventuală schimbare de ministru este soluția în acest moment. * Ne-am învățat să schimbăm prea des. Nu mai avem răbdare. Poate este normal, însă trebuie păstrată echipa și supravegheat fiecare ministru mai cu atenție. * Eu cred că este doar o strategie de imagine. Vrea să pară că se preocupă, dar nu cred. * Sunt foarte mulți funcționari care din păcate nu își fac treaba. Nu trebuie să generalizăm. Din păcate, nu cunosc niciun ministru și nu știu dacă trebuie careva schimbat. * Din păcate, la noi se merge doar cu viteza întâi. Noi am tot așteptat și am avut răbdare că poate se va întâmpla ceva pozitiv și pentru noi, dar nu a fost așa. Schimbă degeaba că nici cei care vin nu sunt mai grijulii cu noi. * Nu mă interesează cine schimbă, cum schimbă. Mă interesează ca cei care guvernează să guverneze în interesul nostru.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Vocea dâmbovițenilor în prag de europarlamentare
Transportul public, în vizorul călătorilor
"Nu îmi mai permit să vin des la piață"
România, țară scumpă!
"Am mărit prețurile, altfel muream de foame"
Înfloresc profiturile florarilor
Paradoxul lipsei forței de muncă
Târgoviște, cu bune și cu rele
Ecouri după dezastrul de la Evaluarea Națională
"Falsificatorii protocolului SRI-DNA-ÎCCJ să răspundă"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

"Sindromul «aprozarului»"

De treizeci de ani, agricultura românească merge în bobote. Și cum să meargă eficient, atâta vreme cât toate guvernările au dat „verde” la vânzarea pământurilor fertile unora veniți de pe aiurea (arabi la grămadă, italieni ș.a.), care s-au repezit în haite nesătule și n-au avut nicio strategie deșteaptă cu privire la organizarea sectorului agricol și zootehnic? 

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale