Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.04.2014 08:08

Scandal mare în box, după abandonul unui târgoviștean în semifinalele Naționalelor de juniori


A A

Nicu Tamaș aruncă vina pe Elvis Munteanu

Nicu Tamaș aruncă vina pe Elvis Munteanu
Nicu Tamaș spune că nu a plecat de la colț, decizia abandonului aparținându-i lui Elvis Munteanu

❚ “Nu ne-a retras nimeni nici o medalie, nu există nici o decizie în acest sens. Sportivul s-a supărat că-l fură arbitrii și a plecat de capul lui. Să-l suspende și trei ani, ce vină am eu că a părăsit de nebun ringul?”, și-a controlat cu greu nervii și limbajul antrenorul secției de box de la CSM Târgoviște

 

C. M.


 

Observatorul federal Constantin Martiniuc a declarat ieri pentru ,,Jurnal de Dâmbovița” că pugilistul târgoviștean Elvis Munteanu nu va primi medalia de bronz la categoria 53 de kg, după ce a abandonat lupta în semifinalele Campionatului Național de juniori de la Cluj.

 

Arbitru internațional, Martiniuc a explicat pentru ziarul nostru cum a decurs lupta dintre sportivul lui Nicu Tamaș și Claudiu Gheorghe, de la Olimpia București, venind ieri și cu o precizare.

,,Ați scris în ziar că boxerul de la CSM Târgoviște a refuzat să-și ridice diploma. Ei bine, nici nu a primit o asemenea diplomă, cum nu a primit nici o medalie pentru locul 3. Pur și simplu a abandonat lupta, acuzând o decizie de arbitraj, în timp ce antrenorul Nicu Tamaș a plecat primul de la colț. Am înțeles că sportivul de la Târgoviște ar fi încasat o lovitură puternică la ficat și din acest motiv și-a ținut adversarul, acuzând dureri. Atât antrenorul, cât și sportivul, vor face obiectul Comisiei de Disciplină. În mod normal, pentru asemenea gesturi de indisciplină vor avea și suspendări. Nu ar fi exclus ca și clubul să intervină cu sancțiuni în plan disciplinar”.

 

“Mi-au stricat Paștele, m-au nenorocit!”

În ultima perioadă am încercat fără succes să vorbim cu Nicu Tamaș, care a declarat pentru site-ul sportdambovitean că el l-a retras pe Elvis Munteanu din ring. Abia ieri am reușit să-l contactăm telefonic și asta pentru că l-am apelat de pe un alt aparat.

“Nu ne-a retras nimeni nici o medalie, nu există nici o decizie în acest sens. În schimb, am vorbit cu observatorul Martiniuc și mi-a spus că nu v-a oferit nici o declarație. Cum nici eu nu am declarat că l-am retras pe Munteanu din ring, așa cum a apărut pe un site local. S-a supărat că-l fură arbitrii și a plecat de capul lui. Să-l suspende și trei ani, ce vină am eu că a părăsit de nebun ringul? Eu m-am luat cu mâinile de cap de necaz, nici măcar nu am plecat de la colț. Probabil că unii vor să-mi ia locul la club și caută acum să-mi facă rău. Mi-au stricat Paștele, m-au nenorocit! Să le dea Dumnezeu să aibă și ei un Paște ca al meu!”, și-a controlat cu greu nervii și limbajul Nicu Tamaș.

“Medaliile s-au dat imediat după finală, iar Tamaș și cu sportivul nici măcar nu au participat la festivitatea de premiere, plecaseră deja de la Cluj. Să fie clar, Elvis Munteanu nu a primit nici o medalie sau diplomă. Eu nu am mai vorbit cu el de la acel incident, e un mincinos dacă spune că a discutat azi (n.r. ieri) cu mine și că i-aș fi spus că nu v-am declarat nimic”.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale