Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



07.02.2016 23:05

Deși a mai fost vehiculat numele lui Dan Victor ca antrenor principal,


A A

Nicu Ifrim a revenit la Săgeata Găești

Nicu Ifrim a revenit la Săgeata Găești

❚ Dacă Săgeata a început campionatul la Găești și a terminat turul la Perșinari, în acest retur își va disputa meciurile considerate pe teren propriu la Produlești, deși a fost aproape să joace la Ulmi ❚ „Ne-am înțeles cu primarul George Georgescu, iar administrația din Produlești va pune la dispoziție baza sportivă. Încercăm să găsim o formulă legală ca să plătească Primăria Produlești baremul de arbitraj. În caz contrar, îl vom plăti noi”, a transmis Ifrim

COSTINEL NEAGU


Săgeata Găești s-a despărțit amiabil de Nicu Ifrim la sfârșitul anului trecut, dar va începe returul tot cu fostul antrenor pe bancă. Deși a mai fost vehiculat numele lui Dan Victor ca antrenor principal, s-a revenit în cele din urmă tot la Nicu Ifrim, care va fi antrenorul principal în returul campionatului. Dacă Săgeata a început campionatul la Găești și a terminat turul la Perșinari, în acest retur își va disputa meciurile considerate pe teren propriu la Produlești, deși a fost aproape să joace la Ulmi.

,,M-am înțeles cu patronul echipei să conduc echipa din postura de antrenor principal în acest retur și vom juca la Produlești. Ne-am înțeles cu primarul George Georgescu, iar administrația din Produlești va pune la dispoziție baza sportivă. Încercăm să găsim o formulă legală ca să plătească Primăria Produlești baremul de arbitraj. În caz contrar, îl vom plăti noi. Formația de juniori va fi alcătuită din jucători de la Produlești. Din vară, echipa se va numi Săgeata Produlești”, a transmis Nicu Ifrim.

Obiectivul va fi salvarea de la retrogradare

Săgeata are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, echipa antrenată de Nicu Ifrim ocupând locul 14 în clasamentul din Liga a IV-a, la numai două lungimi de Unirea Cobia, prima sub linia salvării. Deși a pierdut câțiva jucători în această iarnă, Săgeata va transfera alții până la începerea campionatului, ținuți deocamdată la secret de conducerea clubului.

,,Ne-am despărțit de Pietricică și Buhuș, care au plecat la Tărtășești, Păltineanu a revenit la Cobia, iar Covrig și Sguroiu vor părăsi și ei echipa. M-am înțeles cu Nelu Radu și îl vom transfera pe Baltag, singurul transfer cert deocamdată. Suntem în tratative cu mai mulți jucători, dar deocamdată nu vă putem spune care sunt aceștia”, a mai spus Nicu Ifrim.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Adevarul la 08.02.2016 20:44

Ma bucur pentru Ifrim! Se pierdea un mare "ANTRENOR"!


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale