Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.05.2016 00:08

"Au fost mai multe momente în care s-a pierdut promovarea"


A A

Nicu Croitoru, dezamăgit după ratarea promovării

Nicu Croitoru, dezamăgit după ratarea promovării
Nicu Croitoru a fost aproape de performanța vieții, promovarea cu Chindia în Liga I

* Antrenorul Chindiei se gândește la sezonul viitor, unde spune că lupta o să fie mai aprigă, sezon în care nu mai este sigur de prezența în lot a unor jucători importanți. „Rămâne de văzut dacă Cherchez, Popa și Liviu Mihai rămân la echipă. Sunt jucători cu evoluții foarte bune, monitorizați de cluburi din Liga I”

* Autor al unui hat-trick la Baia Mare, Dani Popa chiar se gândește la un transfer către prima ligă. „Sper să marchez și la Liga I, dacă o să plec. Pentru mine, rămâne de văzut acum ce o să urmeze. Sper să prind și eu un transfer, să mă duc mai departe. Ofertele de acum încolo încep să vină”

COSMIN SAVA


Finalul Ligii a II-a a adus dezamăgire la Târgoviște. După ce la un moment dat era favorită la promovare, Chindia a terminat pe locul 3, în afara locurilor care asigură promovarea directă sau prezența la baraj. Nicu Croitoru a analizat la finalul partidei cu Baia Mare parcursul echipei sale în acest sezon. Chiar dacă s-au impus cu 4-2 în ultima etapă, târgoviștenii nu sunt fericiți, pentru că au ratat promovarea în primul eșalon, după ce au terminat pe locul 3. De asemenea, antrenorul Chindiei se gândește la sezonul viitor, unde spune că lupta o să fie mai aprigă, sezon în care nu mai este sigur de prezența în lot a unor jucători importanți.

„Ne-a mers bine în toate cele patru meciuri cu Baia Mare și, din păcate pentru noi, această victorie din urmă nu ne ajută să urcăm în primele două locuri ale clasamentului. Ne-am fi dorit foarte mult, deși obiectivul pe care l-am avut pentru sezonul acesta fusese îndeplinit demult: salvarea de la retrogadare. Însă am fost aproape și acum suntem puțin dezamăgiți, e clar. Au fost mai multe meciuri în care am pierdut puncte importante. Chiar acum ne gândeam că în meciul cu UTA, acasă în play-off, am fost egalați în minutul 88 dintr-o lovitură liberă de la 40 de metri. Apoi, chiar și jocul de la UTA. Au fost mai multe momente în care s-a pierdut promovarea. Însă eu cred că am avut un sezon bun, chiar dacă, repet, există o oarecare dezamăgire, pentru că simțim că am fost foarte aproape și credem că am fi meritat, după jocul pe care noi l-am practicat în sezonul acesta. Pentru Chindia urmează o vacanță care e meritată și după aceea, sigur, să vedem ce se va întâmplă sezonul viitor, pentru că este clar se va schimba formatul. Va fi o singură serie cu 22 de echipe. Va fi o competiție, iarăși, extrem de dificilă, cu foarte multe partide. Cred eu că și nivelul valorii va crește, deși aș putea să spun că și anul acesta, prin sistemul competițional cu play-off nivelul competiției a crescut. Cel puțin din punctul nostru de vedere. Rămâne de văzut dacă Cherchez, Popa și Liviu Mihai rămân la echipă. Sunt jucători cu evoluții foarte bune, monitorizați de cluburi din Liga I. E devreme să spunem ce se va întâmpla. Probabil că trebuie să așteptăm vacanța și vom vedea după aceea. Însă sunt jucători sub contract cu clubul nostru. Rămân ai noștri până la proba contrarie”.

Dani Popa: „Sper să marchez și la Liga I”

Autor al unui hat-trick la Baia Mare, Dani Popa chiar se gândește la un transfer către prima ligă.

„A fost un meci greu, mai ales prima repriză. Mă bucur că am câștigat, dar îmi pare rău că nu am prins cel puțin locul de baraj. Sunt fericit că am reușit să marchez. Este primul hat-trick la Liga II. Sper să marchez și la Liga I, dacă o să plec sau cel puțin să mai marchez. Eu cred că am pierdut promovarea la UTA. Pentru mine, rămâne de văzut acum ce o să urmeze. Sper să prind și eu un transfer, să mă duc mai departe. Ofertele de acum încolo încep să vină. Vedem ce va fi. Nu pot să dau nume acum”.

Dacă la Chindia dezamăgirea provine din ratarea promovării în Liga I, la Baia Mare viitorul este nesigur, iar momentul desființării echipei pare foarte aproape.

„Mă bucur că jucătorii mei au dus această luptă până la capăt, adică s-au prezentat și în ultima etapă. Le mulțumesc pentru tot parcursul pe care l-au avut în acest an, eu zic unul foarte bun. Dar, din păcate, ce e frumos se termină cam repede. Mulțumim tuturor spectatorilor care au fost alături de noi și m-aș bucura ca această echipa să nu se desființeze. Ar fi mare păcat pentru că Baia Mare merită o echipa de Liga a II-a. Ce am făcut noi aici în patru ani de zile este un lucru foarte mare. Nu știu dacă va mai reuși cineva în viitori ani. Sper să nu mai treacă 20 de ani până când se va ajunge din nou aici. Puteam mult mai mult, dar, din păcate, ceea ce s-a întâmplat în jurul nostru nu face față fotbalului de performanță. Deocamdată sunt la final de contract. Vreau să mă bucur de vacanță și vom vedea ce va fi. Sunt jucători care au ajuns la campioana României”, a declarat, la finalul meciului, Dorin Toma, antrenorul echipei FCM Baia Mare.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de anonim la 31.05.2016 17:54

Băiatul ăsta se pierde în liga 1 pentru că nu are stăpânire de sine, dacă face la fel ca aici, va sta numai pe banca de rezerve...Când a fost schimbat atunci spre final, a trecut ca ,,acceleratul" pe lângă antrenor gesticulând spre acesta că l-a schimbat. În acel meci când a luat a doilea galben, a greșit la primul cartonaș că a dezbrăcat tricoul și a luat roșu , fiind suspendat la Arad unde aveam nevoie de el ca atacant să înscrie și acum probabil că juca la Chindia în liga 1, nu în altă parte. Noi cheltuim aici cu ei să-i formăm și alții îi ia de buni..Nouă cine ne dă jucători valoroși ? Dacă pleacă el, celălalt Cherchez, Honciu și încă vreo doi mai buni, în sezonul următor suntem victimă sigură la retrogradare...Eu unul nu i-aș lăsa să plece dacă mai au contract, dacă nu n-ai ce să le faci, depinde de măiestria conducătorilor...Una peste alta nu ne-am făcut de râs ba dimpotrivă am sperat la o minune până în ultimul minut și dacă ,,stegarii" ăia erau corecți până la capăt, probabil că rămânea egal acolo și jucam noi barajul de care nu cred că treceam mai departe, mai ales cu Voluntariul, care este favorită certă în fața UTA-ei sau Călărași dacă merge mai departe. Eu spun că nu treceam de Voluntari. Au echipă bună.Hai Chindia în noul sezon ! Cu toată echipa actuală.


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale