Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.12.2014 00:19

Pamflet


A A

Niciun președinte fără o blondă sau Cu ce m-am ales în viață?

Niciun președinte fără o blondă sau Cu ce m-am ales în viață?

TEODOR VASILIU


Bărbați adevărați prietenii mei, peneliștii! Până și eu, care nu mă omor după blonde, dacă aș fi avut 80 de ani și eram tras pe dreapta, mi-o alegeam pe Gorghiu președintă. Eu aș fi avut un motiv în plus s-o votez pe Alina, fiindcă-i tiza lu’ nevastă-mea. Și de când vreau eu să o supăr pe nevastă-mea cu una blondă... Deși mă omor după șlagărul vechi „Blonda sau bruna, / Îmi e totuna”. Asta cu șlagărul mi s-a urcat la cap când l-am văzut pe tataie Quintus fermecat de noua lui șefă blondă și tânără. Sunt tare curios dacă poetul îi va dedica vreo câteva catrene…

 

Bag seamă că domnii ăștia de ajung în fel și chip președinți ai României au lipici la blonde, de-ai zice că-s toți nemți la origine. Doar că unii au fost cu sașii, iar alții – cu sacii! Ăia cu parale! Păi hai să-i luăm pe rând: veșnic tânărul revoluționar Ionică Iliescu a făcut, după cum bine știe lumea, o adevărată pasiune, profesională desigur, pentru blonda Corina. Și s-a dovedit că n-are gusturi rele în materie de femei politiciene, de vreme ce s-au îndrăgostit de dânsa și alții, mai mari și mai tari decât el, tocmai de peste gârla Atlanticului. Și uite ce bine a ajuns Corina!

 

Marinarul jucăuș a avut un adevărat cârlig la blonde. Să nu-mi spună cineva că nu știe despre pasiunea lui pentru Elene. Și uite ce mare a făcut-o pe o Elenă, că toți care au îndrăznit să se uite spre ea sunt arestați, numai ea e liberă și nu cred s-o poată percheziționa altcineva decât marinelul! Am trecut peste mandatul lui don profesor Emil, căruia nu i s-au tras cancan-urile de la vreo blondă, ci de la o brunetă focoasă și fițoasă. Nu știu cât adevăr a fost în toată povestea aia dintre prezidentu’ Emil și actrița Rona, dar dacă lui i-a picat prost, ei i-a prins de minune!

 

Herr Werner chiar nu putea să-și aleagă altceva decât o blondă, numai că la el nu prea se știe dacă-l ține... mandatu’. Cu oricâtă bunăvoință te-ai uita prin legile astea, el e de departe incompatibil și, în mod cert, avea nevoie de o blondă foarte dedicată acestei spețe, care nu se-anunță deloc ușoară. Să sperăm că la Herr Werner, român neaoș așa cum sașii, pardon, s-a și declarat, iubirea pentru blondă va fi doar o iubire de moșie, că bate și el la 60 de ani în mandatul ăsta, de l-o lăsa Curtea Constituțională să se ex(er)cite. Dacă e să mă gândesc cu oarece sperietură la președinții care au iubit blonde și care-au pățit- o, apăi sper ca al nostru să nu aibă „aventura” lui Kennedy, cel de-a iubit-o puțin timp pe blonda Marilyn.

 

Dacă-ar fi s-o dau populăros pe final, aș cânta din toți bojocii celebrul refren atât de îndrăgit de cei mai mulți dintre politicienii români pe care i-a mai văzut chefuind: „Cu ce m-am ales în viață?/ Cu ce m-am ales în viață?/ Ce-am băut, ce-am mâncat/ Și ce blondă-am… promovat!”. Asta ca să nu fac alte rime pe care nici pamfletul nu le suportă, dar care în politica dâmbovițeană sunt mai mult decât bârfe cu parfum de femeie.

 

P.S. Era să-l sar pe micuțul Boc care, ca orice mare președinte de partid, și-a tras și el câteva blonde de „succesuri” pe orbita lui guvernamentală, toate cu funcții și case de la stat. Altfel, și Boc, ca și ceilalți, a plecat din funcție sărac și cinstit, dar cu blonde super-bogate și în chirie la RAAPPS. Că nu se știe când îi saltă iar… electoratul!

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Haremu' lu' Țuțu
Funcția și orgasmul
Viceprimăgărița
Miorița românească vs flota de război rusă. Vivat!
Lucrături tainice
Fariseii... disidenți
Dezertări misterioase
Ce de bile în Parlament…
Haida-ha! Dă mai tare muzica!
Comedie în interes național


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale