Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.06.2022 00:15

Ieri, în județul Dâmbovița,


A A

Nicio fraudă la prima probă a Examenului de Bacalaureat

Nicio fraudă la prima probă a Examenului de Bacalaureat

Ieri a avut loc prima probă a Examenului Național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2022. Potrivit inspectorului școlar general, Ileana Nicolăescu, în județul Dâmbovița nu a fost înregistrată nicio fraudă la Limba și literatura română. Numărul total al elevilor înscriși pentru examenul de Bacalaureat în județul Dâmbovița a fost de 2895 de elevi, iar pentru proba de Limba română au fost înscriși 2603 de absolvenți. Dintre aceștia, au fost prezenți 2548 și 55 de absenți.

Proba a fost derulată în 13 centre de examene, accesul fiind permis în intervalul 7:30 – 8:30.  De asemenea, examenul a fost monitorizat video. Astăzi, 21 iunie, are loc proba  obligatorie a profilului (matematică sau istorie).  Miercuri, 22 iunie 2022, se va desfășura proba E.d) – proba la alegere a profilului și specializării După susținerea probelor scrise, calendarul desfășurării examenului național de bacalaureat este următorul: 27 iunie 2022 – Afișarea rezultatelor la probele scrise (până la ora 12,00) și depunerea contestațiilor în intervalul orar 12.00 – 18.00;  28 - 30 iunie 2022 - soluționarea contestațiilor; 01 iulie 2022 – afișarea rezultatelor finale.

Primele rezultate vor fi afișate luni, 27 iunie, până la ora 12:00 (în centrele de examen). „Pot să vă confirmă că în județul Dâmbovița, la prima probă scrisă, care a fost la Limba și literatura română, lucrurile au decurs normal. Nu a existat vreo tentativă de fraudă. Pentru acest examen sunt în total 2895 de elevi înscriși, iar pentru proba de Limba și literatura română s-au înscris 2603. Au fost prezenți 2548 și am avut doar 55 de absenți”, a transmis inspectorul general, Ileana Nicolăescu.

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Biblioteca Județeană „I.H Rădulescu” Dâmbovița, acreditată ERASMUS
Descoperiri inedite despre personalități istorice
Ecouri după concertul "Romanțele Dorului"
Romanțele dorului au cucerit Sala Radio
Succes pentru programele ERASMUS în Dâmbovița
Sprijin pentru Căminul de bătrâni de la Pătroaia
Elevii cu performanțe deosebite scapă de Evaluarea Națională
Liceele cu zero la Bac merg spre învățământul profesional
28 de unități de învățământ beneficiază de programul "Masă Sănătoasă"
Duminica Înfricoșătoarei Judecăți


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale