Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.05.2020 14:32

Editorial


A A

Ni se mută pădurile din țară

Ni se mută pădurile din țară

George Coandă

 


 

Dacă românii, chiar și în vreme de coronavirus, o iau la sănătoasa ca să culeagă sparanghelul altora, de ce nu s-ar... muta și pădurile noastre peste fruntarii, îmbogățindu-i pe alții? Coincidență sau nu, pădurile au început să părăsească frumoșii munți Carpați odată cu românii alungați de foame de acasă. Și, încet-încet, România se pustiește și de locuitori, și de păduri. Chiar dacă am mai tras semnalul de alarmă, și nu numai ziarul nostru, dar și alte mijloace de comunicare, se vede treaba că a fost în zadar. Exodul pădurilor românești a devenit și mai abitir. Iar președintele României și guvernul parcă nici n-ar auzi, nici n-ar vedea ce se petrece, mai ales prin Ardeal. Am spus ceva de pustiire. Iată, până și fostul grânar al patriei și al Europei devine un pustiu cu... dune. Ultimele mari producătoare industriale au fost falimentate. Pustiire, deci, și în industrie. Doamne, ce s-o alege de țara asta?

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Uluitorul cinism politic...
Un oarecare Interlop
S-a furat startul
Hiroshima de la Beirut (II)
Hiroshima de la Beirut (I)
Dâmbovița, spre care perspective?
Pandemia și… anemia socială la români
Vânzători de pământ românesc
Coronavirusarea României
Impactul crizei asupra capitalei Europei


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale