Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.08.2019 00:19

Editorial


A A

Neinspirata lansare ”pe turnantă” a lui Klaus…

Neinspirata lansare ”pe turnantă” a lui Klaus…

GEORGE COANDĂ


...este vorba de cursa electorală prezidențială, la un fel de congres PNL. Înainte de a- și face apariția, la marele pavilion EXPO din fosta Piață a Scânteii, președintele României în exercițiul funcțiunii, de la tribună „s-a făcut încălzirea” delegaților, s-a pregătit „starea de spirit” de către Rareș Bogdan, proaspătul prim-vicepreședinte al PNL, promovat în funcție „la excepțional”, și de către șeful său de partid Ludovic Orban – care n-are a sta liniștit cu „tânărul lup”, fost gazetar, în coastă, arivismul acestuia văzându-se și din cosmos. Ce mai, a fost de-a dreptul isterizată asistența, mobilizată pentru nimicirea („Hai la lupta cea mare!“) PSD/ALDE, dar mai ales PSD. Și odată sosit la pavilion, herr Klaus Werner Iohannis, întâmpinat cu entuziasm ceaușist (apropo de mult hulitul „cult al personalității”), urcându-se cu măreție la tribună și-a făcut lansarea - a câta? - în sânul partidului de suflet – Forumul Democrat German l-a dat uitării de mult, ca și cum n-ar mai exista -, rostind un fel de cuvântare programatică copy-paste ca atâtea altele, ale altora, mai dinainte, cum că și-ar dori „România puternică” – dar cine nu-și dorește? - și peneliști și ceilalți români n-are lucru și-au aflat, fiind citită și fără convingere. Cine i-a redactat-o fie că nu se pricepe la așa ceva, fie c-a fost plictisit, fie c-a vrut, cu vreun gând invidios, să-l compromită. Însă ceea ce am reținut, mai acătare, dar în sens neonorant, a fost îndemnul revoluționar bolșevic de a fi alungat din istorie PSD. La un asemenea îndemn, care nu a avut nimic, nici în clin, nici în mânecă, de-a face cu o atitudine democratică, am avut dinaintea ochilor un dictator care își dorește cu ardoare – până acum, preț de un cincinal nu i-a ieșit, de aici și limbajul său bolșevistoid leninist – să guverneze doar cu un „partid unic”, cu PNL, adică. Un partid care în afară de „agitația și propaganda“ lui Rareș Bogdan și bla, blaurile lui Ludovic Orban, n-are ce oferi pentru o guvernare care să scoată România la liman. Și, totuși, românii (în proporție de peste 30%, pe sondaje), îl vor pe Klaus. Rămân în uimire.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Haosul public și distrugerea națiunii române
Să nu ne uităm istoria
Mincinoșii lui Putin (II)
Mincinoșii lui Putin (I)
Prioritățile UE în 2025
Capitalism…comunist bruxellez
România în 2025
"Schimbare de gardă" la Universitatea "Valahia"
Mulțumim, Europa!
Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale