Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



13.07.2018 00:10

În ciuda opoziției grupului Pitaru – Tuiu - Junghie


A A

Negoescu, validat de Comitetul Executiv ca președinte al CJA Dâmbovița

Negoescu, validat de Comitetul Executiv ca președinte al CJA Dâmbovița

❚ Arbitrajul dâmbovițean s-a clătinat puternic în primul mandat de prezidențiat al lui Ioan Negoescu, amintind doar scandalul ,,deghizaților” și greva ,,fluierașilor” ❚ Iritat de faptul că vicepreședintele AJF Dâmbovița, Florin Tuiu, s-a aliat cu grupul contestatar din cadrul Comitetului Executiv, Tudor Emil i-a ridicat dreptul de a mai reprezenta asociația în calitatea de purtător de cuvânt. Noul ofițer de presă al AJF Dâmbovița este secretarul Dorin Nistor ❚ Ca noutăți, Liga a 5-a va debuta pe 19 august și nu pe 26, eșalon din care au retrogradat ultimele clasate din Seriile Nord (Victoria Comișani) și Vest (Viitorul Străoști) ❚ Mai mulți dâmbovițeni vor susține testarea pentru a obține calitatea de observator la nivel național. Pentru observatori de joc s-au înscris Tudor Emil, Dorin Nistor, Vali Dan și Marian Neagu, iar pentru lista candidaților pentru supervizori de arbitri se regăsesc Ioan Negoescu, Adrian Gligoraș și Cătălin Vremăroiu

COSTIN MIHAI

 


 

Răzbunarea lui Tudor Emil nu are limite! Iritat de faptul că vicepreședintele AJF Dâmbovița, Florin Tuiu, s-a aliat cu grupul contestatar din cadrul Comitetului Executiv, acesta i-a ridicat dreptul de a mai reprezenta asociația în calitatea de purtător de cuvânt. Decizia a fost luată la nivelul C.Ex., în ședința de ieri, la care au mai participat Ioan Negoescu, Gogu Bucurică, Sandu Dragomir și Piciu Ionașcu. Noul ofițer de presă al AJF Dâmbovița este, de fapt, secretarul Dorin Nistor.

Comitetul Executiv e rupt în două

Miza cea mare a ședinței de ieri a reprezentat-o validarea lui țuți Negoescu ca președinte al Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița, împotriva căruia s-au exprimat trei dintre membrii Comitetului Executiv, Ionel Pitaru, Florin Tuiu și Vali Junghie. Cu toții au fost absenți, întrucât sunt plecați în concediu, situație pe care Tudor Emil a folosit-o în favoarea lui Negoescu. Fideli președintelui de AJF, ceilalți membri ai C.Ex., Gogu Bucurică, Sandu Dragomir și Piciu Ionașcu, au aprobat numirea lui Negoescu ca șef al CJA, prezent, la rându-i, la ședință.

Tudor rămâne șef peste Comitetul Executiv

Arbitrajul dâmbovițean s-a clătinat puternic în primul mandat de prezidențiat al lui Ioan Negoescu, amintind doar scandalul ,,deghizaților” și greva ,,fluierașilor”. Țuți a fost sacrificat de Tudor Emil după alegeri, întrucât i-a promis postul lui Septimiu Burtescu, demis la scurt timp, pe o decizie nefavorabilă a Comisiei de Disciplină și Etică, din cadrul Federației Române de Fotbal. Tudor a vrut să-l readucă pe Negoescu la șefia CJA, convocând Comitetul de Urgență, numai că s-au opus Florin Tuiu și Vali Junghie. L-a preferat ca interimar pe Ion Ducu, însă, cu prima ocazie, l-a numit abuziv pe Ioan Negoescu în poziția de președinte al CJA Dâmbovița. Pitaru, Tuiu și Junghie au reacționat, numai că Tudor rămâne în control peste Comitetul Executiv.

Vor fi testați observatorii de nivel național

Ca noutăți, Liga a 5-a va debuta pe 19 august și nu pe 26, eșalon din care au retrogradat ultimele clasate din Seriile Nord (Victoria Comișani) și Vest (Viitorul Străoști). Altfel, mai mulți dâmbovițeni vor susține săptămâna viitoare testarea pentru a obține calitatea de observator la nivel național. Pentru observatori de joc s-au înscris Tudor Emil, Dorin Nistor, Vali Dan și Marian Neagu, iar pentru lista candidaților pentru supervizori de arbitri se regăsesc Ioan Negoescu, Adrian Gligoraș și Cătălin Vremăroiu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale