Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.12.2014 00:07

De ce atâta liniște în jurul organigramei de la CJA?


A A

Negoescu fuge de presă

Negoescu fuge de presă
Nici nu a venit bine, că Țuți Negoescu a și instaurat „armata” la CJA

❚ Sursele noastre ne-au confirmat faptul că Negoescu s-a întâlnit miecuri seară cu viitorii membri ai echipei, i-a prezentat fiecăruia postul și a definitivat organigrama ❚ Negoescu vrea să meargă în liniște cu numele în fața Comitetul Executiv, pentru ca forul să valideze organigrama ❚ La Subcomisia de Disciplină și cea Tehnică nu vor mai fi responsabili Viorel Orbeci și Virgil Botescu ❚ În această seară, arbitrii au motive de sărbătoare. Cavalerii fluierului vor organiza tradiționala petrecere de sfârșit de an

COSTIN MIHAI,

MĂDĂLIN RĂDUCU


Ioan Negoescu a declarat în urmă cu două zile că are termen din partea Comitetul Executiv al AJF Dâmbovița până la sfârșitul anului pentru a-și prezenta echipa cu care va colabora la Comisia Județeană de Arbitri. Se pare că Țuți nu a stat degeaba în ultima perioadă și a creionat în linii foarte mari numele care vor ocupa posturile din CJA în mandatul său. Numai că, acțiunea sa nu s-a dovedit a fi deloc transparentă, întrucât a refuzat din start orice dialog cu presa pe acest subiect. Sursele noastre ne-au confirmat faptul că Negoescu s-a întâlnit miercuri seară cu viitorii membri ai echipei, i-a prezentat fiecăruia postul și a definitivat organigrama. Totuși, Țuți Negoescu încă refuză să o facă publică până la validarea Comitetul Executiv.

Motivul pentru care Negoescu refuză dialogul cu presa

În acest sens, cei din echipa lui Ioan Negoescu au fost instruiți clar în ceea ce privește relația cu presa. Astfel, acestora li s-a fluturat prin față o circulară venită acum câțiva ani de la Comisia Centrală a Arbitrilor, prin care cei care apar cu declarații în presă se supun unor sancțiuni aspre. Practic, scopul deciziei este cu totul altul. Negoescu vrea să meargă în liniște cu numele în fața Comitetul Executiv, pentru ca forul să valideze organigrama. În aceasta, apar foarte mulți din oamenii lui Negoescu, care i-au făcut campanie în alegerile pentru președinția AJF de anul trecut. De asemenea, Negoescu se teme și de reacția opiniei publice, dar și a contestatarilor tot mai mulți, mai ales că multe nume de pe acea listă nu sunt agreate. „Jurnal de Dâmbovița” a dezvăluit în urmă cu câteva zile că cele două posturi de vicepreședinte vor fi ocupate de Liviu Gligoraș și Ciprian Iugulescu. Totuși, pe lista prezentată în premieră de ziarul nostru, au intervenit și câteva schimbări. Astfel, la Subcomisia de Disciplină și cea Tehnică nu vor mai fi responsabili Viorel Orbeci și Virgil Botescu.

Revelionul arbitrilor

În această seară, arbitrii au motive de sărbătoare. Cavalerii fluierului vor organiza tradiționala petrecere de sfârșit de an, denumită „Revelionul arbitrilor”. La eveniment și-a anunțat prezența și noul șef al acestora, Ioan Negoescu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de arbitru la 19.12.2014 10:47

Organigrama este la fel ca pe vremea Petrutei: 2 insi muncesc, restul sunt pt interese personale( financiare, delegari impuse, modificari de note). oricum unii sunt acolo doar pt a bifa ca au activitate la ajf.


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale