Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.12.2018 00:10

A dispărut echilibrul financiar


A A

Nedreptăți salariale în sportul dâmbovițean

Nedreptăți salariale în sportul dâmbovițean

❚ Salariile plătite din bani publici ar trebui să fie publice. Inclusiv în sport, unde multe cluburi se prevalează de clauze meschine de confidențialitate, asupra cărora merită insistat ❚ Recordul salarial a fost atins de americanca Tina Thompson, care a evoluat în 2010 pentru echipa de baschet a urbei, unde a încasat 120.000 de euro pentru numai patru luni petrecute la Târgoviște!!! ❚ Informația a fost asumată de Gazeta Sporturilor, care a mai notat că CSM Târgoviște a consumat circa 7 milioane de euro din fonduri publice în perioada 2013-2016, în ultimii ani cu Ciprian Iugulescu președinte de club!!! ❚ Impresia e că trăim într-o lume paralelă. Cu sportivi care câștigă mai mult decât președintele României, chit că salariul unei femei de serviciu ar fi mai realist ❚ Dar și cu sportivi care ar merita să-l concureze salarial pe Klaus Iohannis, însă nu primesc nici măcar ce găsește prin coșul de gunoi femeia de serviciu

 

COSTIN MIHAI

 


 

Salariile plătite din bani publici ar trebui să fie publice. Inclusiv în sport, unde multe cluburi se prevalează de clauze meschine de confidențialitate, asupra cărora merită insistat. Ce ar avea sportivii sau antrenorii de ascuns? Cu ce i-ar deranja dacă s-ar cunoaște veniturile pe care le au la Târgoviște, spre exemplu, asigurate din bani publici? Sau mai degrabă conducătorii de cluburi au interese să țină la secret salariile pe care își pun semnătura? Suntem convinși că foarte mulți dintre consilierii municipali sau județeni care au votat în ultimii 10 ani bugetele pentru Clubul Sportiv Municipal sau Chindia Târgoviște, habar nu au câți bani au primit sau au ajuns la baschetbaliste, voleibaliste sau la fotbaliști! Recordul salarial a fost atins de americanca Tina Thompson, care a evoluat în 2010 pentru echipa de baschet a urbei, unde a încasat 120.000 de euro pentru numai patru luni petrecute la Târgoviște!!! Informația a fost asumată de Gazeta Sporturilor, care a mai notat că CSM Târgoviște a consumat circa 7 milioane de euro din fonduri publice în perioada 2013-2016, în ultimii ani cu Ciprian Iugulescu președinte de club!!!

Rețeaua e amplă și alimentată constant!

Având pe mână zeci de milioane de euro din bani publici, celor de la butoane nu le-a fost greu să „rezolve” multe situații dificile. Când au comandat atacuri, au avut război, când au cerut liniște, au avut pace. Rețeaua e mai amplă decât vă închipuiți și cuprinde multe domenii de activitate. Am descoperit-o treptat, investigând Dosarul Dikeoulakos, care bântuie și acum sufletele unora. Pe 20 decembrie așteptăm pronunțarea Tribunalului București, una importantă, dar nu decisivă. Oricare ar fi verdictul, furtuna nu se va opri aici, dimpotrivă. Să presupunem că va fi stins litigiul cu fostul antrenor grec al echipei de baschet, însă mai este o persoană care nu a cedat în războiul juridic cu cei care au condus și controlat CSM Târgoviște până în anul 2016, anume Ivanka Matic, o fostă jucătoare a clubului.

Nu suntem singuri!

Ani de zile am adunat informații și documente, ani în care s-au pompat bani grei în conturile unor firme de avocatură din București, tot publici, pentru a ne înfunda prin tribunale, unde ni s-au solicitat daune morale uriașe, gen 500.000 lei!!! Ani de sacrificii, care nu se uită și care lasă urme. Niciodată nu am fost singuri, nici acum nu suntem, dovadă că ne-au fost livrate multe documente ce conțin informații uluitoare. ,,Nu vă e teamă?”. E o întrebare simplă, dar repetată. Orice s-ar întâmpla, documentele sunt bine plasate. Cum am spus, nu suntem singuri. În perioadă următoare le vom face publice. Veți afla multe lucruri șocante, inclusiv salariile celor care au activat sau activează în sportul târgoviștean.

Sportivi plătiți mai bine decât președintele Iohannis

Nu vom acuza pe nimeni, nu vom solicita demisii, nu vrem să facem rău. Vom prezenta doar informații, astfel încât cititorii noștri să vadă imaginea corectă a sportului local. Poza reală. Impresia e că trăim într-o lume paralelă. Cu sportivi care câștigă mai mult decât președintele României, chit că salariul unei femei de serviciu ar fi mai realist. Dar și cu sportivi care ar merita să-l concureze salarial pe Klaus Iohannis, însă nu primesc nici măcar ce găsește prin coșul de gunoi femeia de serviciu.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Atitudine, dăruire, dar eșec
Moldovan își felicită elevii pentru joc
Hagi a lăudat jocul Chindiei
Moldovan lămurește de ce nu-l ia în calcul pe Cherchez
Gabi Paraschiv a strigat adunarea
Șansa suporterilor să își demonstreze atașamentul
Jucătorii lui Viorel Moldovan au prins încredere
Biletele pentru meciul cu Viitorul se vând ca pâinea caldă
Cherchez nu trebuie umilit!
Remiză cu multă șansă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

"Games of Thrones" cu pilule colorate și efect de... "Star Trek"

Uneori ești surprins de câtă fantezie metaforică sunt în stare unii oameni politici care se vor și condottieri porniți în marș spre cucerirea puterii în stat. Uite-l, de pildă, pe acest scorțos și necarismatic Dan Barna sumețit, după victoria (îndoielnică) a USR la europarlamentare, pe drumul spre tronul de la Cotroceni.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale