Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro03.08.2022 00:19

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a reiterat la Târgoviște...


A A

Necesitatea revenirii țării la piața reglementată de energie electrică

Necesitatea revenirii țării la piața reglementată de energie electrică

*„Cred că ANRE trebuie să-și facă datoria iar ministrul Energiei să vină cu soluții, iar factorul politic să ia decizia cea mai bună...”

 

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a vorbit, la Târgoviște, în cadrul conferinței de presă de la sediul PSD Dâmbovița, despre  necesitatea  revenirii  României la piața reglementată de energie electrică, mai ales  în contextul în care prețul energiei  a scăpat de tot de sub control! Criza energetică generată de conflictul armat de la graniță, criza economică cu care se confruntă toată Europa și lumea în general, pandemia și mai nou seceta care a pus pe butuci domeniul agricol sunt elemente care vor amplifica și mai mult creșterea prețurilor la energie și combustibili în perioada sezonului rece. Marcel Ciolacu a declarat că așteaptă ca ANRE să-și facă datoria, iar ministrul Energiei să vină cu soluții și în final factorul politic să ia decizia finală.

,,La Guvern am încercat să găsim cele mai bune soluții. Există și elemente care scapă dar există buna intenție și faptul că lucrurile nu au trenat mult timp... pentru că vorbim de al-  4-lea, al 5- lea pachet venit în numai un an de zile. Nu îmi aduc aminte ca un alt guvern să fi avut asemenea dinamică. Sunt ferm convins că până la urmă vom avea o decizie. Mi-o mențin pe a mea, că trebuie mers în zona de reglementare, dar acum să vedem... în zona producătorilor, a trainerilor. Energia care se vinde astăzi a fost vândută de anul trecut de către producărori cu niște prețuri de 400-500, dar problema este că acum această energie se vinde de traineri cu 1900-2000. Cred că ANRE trebuie să-și facă datoria iar ministrul Energiei să vină cu soluții, iar factorul politic să ia decizia cea mai bună...”, a declarat la Târgoviște președintele PSD, Marcel Ciolacu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Pompieri dâmbovițeni intervin în incendiile din Franța
Sfidarea UDMR
Polițiști printre oameni pentru informare asupra pericolelor
Festivalul "Peștera- Padina", la o nouă ediție
Opinii sindicale despre impozitarea part-time
Întreruperi de energie electrică programate
Dacă Zelenski ar fi înțelept…
Târgoviștea, în sărbătoare înălțătoare a Sfântului Ierarh Nifon
Sfințirea unei fântâni seculare rehabilitate și restaurate
Realizarea parcării supraterane din centrul orașului


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sfidarea UDMR

George Coandă


Parcă ar fi în spiritul de rasă al maghiarilor – și vreau să fiu bine înțeles, nu sufăr de atitudini xenofobe și chiar nu am nimic de împărțit cu vecinii României dinspre soare-apune, ei, dimpotrivă, au cu românii -, și este vorba de afișatul spirit de superioritate și de sfidare al celor ce nu sunt de-un neam cu ei. Căci, așa nu putem explica sfidarea fățișă a UDMR,... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale