Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.02.2020 00:19

Editorial


A A

Ne sunt uciși copiii prin cele străinătăți. Cine este de vină (II)

Ne sunt uciși copiii prin cele străinătăți. Cine este de vină (II)

GEORGE COANDĂ


Ordinul unui astfel de asasinat abominabil antinațional l-a dat la ordine ale „marilor democrații” nimeni altul decât întâiul prim-ministru democrat, emanatul revoluționar cu pulover roșu, Petre Roman. Vă mai amintiți chestia aia cu „mormanul de fier vechi”. De atunci, la începutul anului 1990, când încă mai stăruia ecoul însângerat al revoluției din decembrie, românii, niște naivi în marea lor majoritate, dorindu-și să trăiască într-o țară capitalistă democratică, mamă bună pentru toți cetățenii săi, capabilă să le ofere locuri de muncă sigure, de atunci, deci, de la acesl ordin/cod criminal, naivii mioritici s-au trezit că li s-a furat pământul de sub picioare, și, devenit colonie, a fost metamorfozat, hocuspocus, într-o mănoasă piață de desfacere a unor produse nocive pentru starea biologică a națiunii și într-o uriașă pubelă pentru gunoaiele Europei. Apropo de înalta trădare. V-am indus în eroare. De când suntem parte a Uniunii Europene și avem partener strategic S.U.A. vom fi acuzați de înaltă trădare față de Bruxelles și Washington. România, ca patrie, nu mai există. Așadar, pe cine să trădezi? Iar dacă o mai exista, este o... onoare (acoperiți de briganzii globalizării) s-o trădezi. Aici am ajuns. Și că ne sunt uciși și sclavizați copiii prin cele străinătăți să nu ne mai văicărim. NOI SUNTEM DE VINă pentru că ne votăm conducătorii după cum suntem cu perversitate manipulați. Suntem un popor de naivi incurabili. Uite că sunt de acord cu Ana Blandiana: suntem un popor vegetal. Și iarba va crește pe mormântul României. Mai cred, însă - oare încă mai sunt naivi? - în Reînvierea patriei. Dar cine se va încumeta s-o facă?



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Șoșocismul de mahala
La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale