Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.11.2018 00:17

PNL Târgoviște și noua abordare!


A A

"Ne-am propus să ascultăm cetățenii și să fim vocea lor"


❚ „Dincolo de problemele mari, evidente, pe care le vedem cu toții, vrem să cunoaștem problemele din cartiere, de pe fiecare stradă, astfel încât să putem aborda specific fiecare cartier în parte și să ne adresăm astfel tuturor cetățenilor municipiului Târgoviște”, a precizat secretarul general al PNL Târgoviște, Adrian Bercu, consilier local în CLM Târgoviște.

 

VIOLETA STANCIU


În condițiile în care la PSD Dâmbovița este „liniște și pace”... din punct de vedere al organizării conferințelor de presă, acum a venit rândul liberalilor să apeleze, din ce în ce mai des, la acest mijloc eficient de transmitere a mesajelor către opinia publică... Organizația PNL Târgoviște a organizat, vineri, 23 noiembrie 2018, cea de-a doua conferință de presă din această lună, care încă nu s-a încheiat! Este adevărat că președintele acestei organizații, Aurelian Cotinescu a promis acest lucru încă de la prima sa conferință de presă și iată că s-a ținut de cuvânt. Alături de domnia sa s-a aflat și secretarul general al PNL Târgoviște, Adrian Bercu, consilier local în CLM Târgoviște, care a avut și prima intervenție... „De la ultima întâlnire cu d-voastră, organizația noastră s-a îmbogățit cu doi membrii noi, doi antreprenori târgovi șteni, d-ul Olaru Gheorghe și d-ul Tache Dan. Sunt doi oameni de calitate care au ales să fie alături de noi, să își asume lupta și expunerea politică pentru a contribui la schimbarea pe care ei și-o doresc. De asemenea ne-am propus să ascultăm cetățenii și să fim vocea lor. Am demarat un program prin care vrem să înțelegem exact care sunt problemele de la nivelul municipiului Târgoviște. Dincolo de problemele mari, evidente, pe care le vedem cu toții, vrem să cunoaștem problemele din cartiere, de pe fiecare stradă, astfel încât să putem aborda specific fiecare cartier în parte și să ne adresăm astfel tuturor cetățenilor municipiului Târgoviște. În această direcție am făcut întâlniri cu toți președinții de organizații ai PNL Târgoviște, am discutat pe larg problemele din cartierele fiecăruia și ne propunem să facem asta în continuare până când o să auzim toate problemele. Noi le vom centraliza... și le vom aborda, pentru a le rezolva, apelând la toate pârghiile legale de care dispunem atât de la nivelul Primăriei Târgoviște, cât și al CJD. Și pentru că ne-am propus să înțelegem problemele specifice fiecărui cartier și fiecărei străzi din Târgoviște, la sfârșitul săptămânii trecute am făcut o primă întâlnire în cartierele Micro IV și Micro V și Balaban unde ne-am întâlnit cu membrii noștri, cu simpatizanții, am văzut problemele de la nivelul cartierelor... Am descoperit probleme destul de mari pe zona de canalizări, cu spațiile verzi, cu spațiile de colectare a gunoiului menajer... și un absolut dezastru în gestionarea spațiilor de parcare. Toate aceste neajunsuri le vom adresa instituțiilor competente și vom reveni cu răspunsuri către cetățenii respectivi”, a precizat secretarul general al PNL Târgoviște, Adrian Bercu, consilier local în CLM Târgoviște.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

PNL și-ar dori mai mult dialog în CJD
Schimbarea președintelui CJD lasă rece PNL Dâmbovița
PSD a cerut strămutarea procesului cu Adrian Țuțuianu
Tensiuni politice în ședința CJD
"România s-a împrumutat cu peste 12 miliarde de euro"
"Organizația PSD Dâmbovița merge înainte la fel de puternică și unită"
Adrian Țuțuianu a cerut la Tribunal suspendarea deciziei CEx PSD
"Furăm modelul PSD de organizare"
"Există riscul de a se intra în incapacitate de plată a pensiilor și salariilor"
PNL Târgoviște, "braț la braț" cu PNL Dâmbovița


Editorial

"România educată"? Ei, na!

Herr Klaus Werner Iohannis, ineficient până acum în înalta postură de președinte al României, s-a trezit într-o dimineață cu spaima-n gât, transpirat și gândindu-se că n-are cu ce să se înfățișeze în fața națiunii ca să-i smulgă votul la anu’, și amintindu-și că este profesor din tagma lui Einstein, ce și-a zis? 

[citește tot...]


Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale