Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.11.2022 00:08

Moment dureros


A A

Ne-a părăsit și Gigi Ionescu

Ne-a părăsit și Gigi Ionescu

* Fotbalist, arbitru, observator și cu diverse funcții la AJF Dâmbovița, acesta a slujit fenomenul vreme de 47 de ani

 

Fotbalul dâmbovițean a mai pierdut zilele trecute un nume important. A plecat dintre noi Gheorghe Ionescu, foarte cunoscut în mediile fotbalistice județene, după o activitate de 47 de ani. A debutat ca fotbalist în anul 1971, la Gloria Târgoviște. A absolvit Școala de Arbitri în anul 1974 și a arbitrat primul meci în data de 15 septembrie 1974, iar ultimul pe 20 aprilie 1991.

A promovat din arbitru stagiar, în arbitru categoria a II-a (august 1976), arbitru categoria a I-a (iunie 1978), arbitru republican (septembrie 1983), atingând vârful de carieră ca arbitru asistent la Divizia B. A arbitrat 850 de jocuri, dintre care 364 la centru și 486 la linie. Ca arbitru activ, în anul 1995, a făcut parte din Comisia de Delegări a arbitrilor, poziție pe care a mai ocupat-o în perioada 1997-1999.

A fost membru în Comisia de Disciplină din cadrul AJF Dâmbovița (1996 și 2000-2003), secretar al Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Dâmbovița (2003-2021), vicepreședinte al Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița (1999-2000) și observator în cadrul AJF Dâmbovița, din anul 1991 și până astăzi pe 25 septembrie 2021. Zi în care a avut parte de o festivitate de retragere emoționantă, organizată de către Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița.

Rămas bun, nea Gigi!

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia joacă restanța cu Universitatea Craiova
O restanță cât Turnul Chindiei
Aninoasa, Crovu și Cojasca, lideri în Liga a 6-a
Viitorul Ocnița, pe loc de promovare în Seria Nord
Pucioasa, remiză cu Popești-Leordeni
E nevoie de liniște
Dubla lui Cernea a rezolvat meciul
Gloria Bucșani e campioană de toamnă
Chindia și CSȘ înregistrează rezultate decente
Competiții frumoase la juniori


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale