Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



08.10.2020 00:09

„Este o onoare pentru Târgoviște să poată organiza acest eveniment”


A A

Naționalele de Lupte pe Plajă, o premieră la Complexul Turistic de Natație

Naționalele de Lupte pe Plajă, o premieră la Complexul Turistic de Natație

❚ Sunt așteptați aproximativ 200 de sportivi, printre ei și localnici, legitimați la CS Târgoviște (antrenor Cornel Cornea ) și CSȘ Târgoviște (antrenor Georgiana Filip) ❚ Competiția va debuta vineri după-amiază, când sunt programate ședința tehnică și cântarul oficial. Ziua de sâmbătă va cuprinde două reuniuni, iar finalele se vor desfășura duminică ❚ Durata unui meci este de maximum trei minute, existând posibilitatea să fie declarat un învingător chiar și mai devreme ❚ „Cluburile târgoviștene vor participa cu o echipă puternică de luptători, în special la cadeți și la juniori. Avem speranțe la medalii, muncim foarte mult și vrem ca luptele să dăinui peste timp la Târgoviște”, a transmis Cornel Cornea, antrenor la Clubul Sportiv Târgoviște

 

LIVIU DOBRE

 


 

Federația Română de Lupte a luat o decizie inedită, acordând Complexului Turistic de Natație Târgoviște onoarea de a găzdui cea mai importantă competiție anuală de luptă pe plajă, rezervată juniorilor, cadeților și seniorilor. Inedită, în sensul în care concursurile oficiale cu asemenea profil se desfășoară în stațiunile de pe litoralul românesc. Participanții trebuie să efectueze testul Covid 19, cu cel mult 48 de ore înainte de cântarul oficial, programat pentru vineri (9 octombrie), ora 18.00, ultima zi în care sunt acceptate înscrieri. Sunt așteptați aproximativ 200 de sportivi, printre ei și localnici, legitimați la CS Târgoviște (antrenor Cornel Cornea ) și CSȘ Târgoviște (antrenor Georgiana Filip).

Programul competiției

Competiția va debuta vineri după-amiază, când sunt programate ședința tehnică și cântarul oficial. Ziua de sâmbătă va cuprinde două reuniuni, prima cu începere la ora 9.00, cu meciurile din grupe, iar a doua va debuta la ora 16.00, fiind dedicată tururilor eliminatorii. Finalele se vor desfășura duminică, în prima parte a zilei, după prânz urmând să aibă loc ceremonia de premiere. Durata unui meci este de maximum trei minute, existând posibilitatea să fie declarat un învingător chiar și mai devreme. Competiția cadeților (14-16 ani) cuprinde categoriile 50 kg, +50 kg (feminin), 60 kg, 70 kg, +70 kg (masculin). Numărul categoriilor crește la juniori (16-18 ani), incluzând aici 50 kg, 60 kg, +60 kg (feminin), 60 kg, 70 kg, 80 kg, +80 kg (masculin). La seniori (+18 ani), luptele se vor da la categoriile 50 kg, 60 kg, 70 kg, +70 kg (feminin), 70 kg, 80 kg, 90 kg, +90 kg (masculin). Conform legislației în vigoare, accesul publicului la competiție este interzis.

Cornel Cornea: „Luptele de plajă au luat o amploare extraordinară”

„Este o onoare pentru Târgoviște să poată organiza acest Campionat Național de Lupte pe Plajă, o disciplină sportivă care a luat o amploare extraordinară. Cluburile târgovi ștene vor participa cu o echipă puternică de luptători, în special la cadeți și la juniori. Avem speranțe la medalii, muncim foarte mult și vrem ca luptele să dăinui peste timp la Târgoviște. Se impune precizarea că este o diferență mare între luptele normale și luptele pe plajă, cu un regulament mult mai simplu aici, mai ușor de perceput. Luptele de plajă sunt mai rapide și pe înțelesul tuturor”, a transmis Cornel Cornea, antrenor la Clubul Sportiv Târgoviște.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Catană vrea șefia AJF Dâmbovița
Săndoi își dorește continuitate
Pucioasa a câștigat cu Academica Clinceni 2
Rămas bun, Puiu Decebal Neagu!
Încă un rezultat pozitiv
Remiză în derby-ul rundei
Târgoviștenii atacă un nou rezultat pozitiv
Anastasia Udroiu, în Top 10 la Naționalele pentru Copii
Impresii de la motocicliștii morenari
"În exterior, cu mască și distanțare"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

10 seturi de întrebări într-o toamnă pandemică (I)

E perioada când incertitudinile sunt uriașe, iar viitorul este mai impredictibil decât în alți ani. Este mult mai ușor a proiecta întrebări în spațiul public, decât a risca prognoze total greșite. Uniunea Europeană este și ea la ceasul marilor dileme, iar un top 10 al principalelor subiecte prinde repede contur.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter






Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale