Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.08.2015 00:19

Pamflet


A A

Nașu’ și balega

TEODOR VASILIU


Nu mai poți trăi în județu’ ăsta dacă nu faci parte din clanu’ puterii. Ce să mai, gașca lu’ Nașu’ a pus greblele pe tot ce mișcă. Ar putea să pară exagerat pentru unii „independenți” ceea ce spun eu aici, dar sunt la vedere, pe piața publică, sute de exemple vii, cu ochi și cu sprâncene, care să-mi susțină opinia că județul este mafiotizat.

Ca trăitor pe aceste meleaguri, de zeci de ani buni, vă spun drept că n-am mai pomenit o asemenea mizerie politică și, pentru cine e dispus să-mi ceară părerea, aș putea să exemplific ore în șir gesturi de omenie pe care alții le mai făceau din când în când în anii trecuți. Ăștia de-acu’, de-au luat județu-n în stăpânire cu japca mitei electorale, o fac pe omenoșii numai cu famiglia lor politică. Ba mai au tupeul să maimuțărească, în acest scop, un așazis interes național.

Ca și cum ar fi în interes național să-mparți banii publici între neamurile tale, între acoliții tăi de clan și între firmele lor de casă pentru lucrări la prețuri de 7 ori mai mari. Ce mai, pe mine unul, au crezut că m-au ciuruit, doar că mi-au mâncat colivele înainte de termen. Ca orice proști fuduli! Sunt tare curios să le văd meclele atunci când se va găsi cineva să le ceară să justifice sutele de mii de euroi pe care le-au alocat discreționar și total abuziv, prin filiere penale, propriilor televiziuni și ziare de partid. Astea, fără nici un scrupul, au halit paralele dâmbovițenilor și-apoi au mințit poporu’ cu televizoru’, cum se spune la români.

Ba și cu fițuicile penibile, îndopate tot cu bani publici, a făcut clanu’ lu’ Nașu’ propaganda lui mincinoasă. Acu’ văd că „a scos județul din izolare” cu ea, cum îi plăcea lui să se fălească. De scos, l-a scos, nu zic nu, da’ în ce l-a băgat e o treabă… mare, ca să nu zic că e cât o balegă de bou pe obrazu’ județului. Sigur că eu și-ai mei din ziarul ăsta și din fosta mea televiziune am tot luat la bani mărunți afacerile personale cu paralele publice ale acestei famiglii portocalii.

Unii, chiar și de prin opoziție, dintre ăia aflați la toartele afacerilor famigliei, s-au arătat mereu deranjați de dezvăluirile noastre. Ăștia nu pot să-mi ierte că, atunci când erau la putere, mi-am făcut și cu ei datoria de gazetar, așa cum mi-o fac acum cu prietenii lor din clanul PDL.

După mai bine de 3 ani de lupte duse la baionetă, iată-ne citați de toată presa națională, care l-a luat, în sfârșit, în serios, pe Nașu’ PDL cu acuzații cât toate articolele din Codul Penal!

 

(17 octombrie 2011)



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Sfânta Maria Egipteanca: Exemplu de transformare și smerenie
Trasee culturale prin Târgoviște
Noi succese ale micilor balerine din Târgoviște
„Cavaleri de Târgoviște”
Urcând treptele duhovnicești spre Înviere
Programul național pentru reducerea abandonului școlar
Nouă achiziție de carte veche la Arhiepiscopia Târgoviștei
Copiii de la Centrul de zi „Sfânta Maria” în vizită la Mănăstirea Bâldana
Ajutor pentru Centrul de copii cu Autism și Sindrom Down „Sfânta Maria”
Meditație la Duminica a 3-a din Post


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale