Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.05.2016 00:09

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

N-a fost să fie!

N-a fost să fie!

LIVIU DOBRE


E frustrant că s-a ratat promovarea sau prezența la primul baraj în ultimele secvențe ale sezonului, cu un gol marcat de UTA la Brașov în minutul 89! Dar cam așa se întâmplă când nu depinzi de tine, ci de jocul celorlalte rezultate. Era greu de crezut că arădenii nu vor face tot ce este posibil și imposibil pentru a obține o victorie sub Tâmpa, dincolo de mobilizarea generală a localnicilor.

Chiar dacă am sperat până la final, trăind cu mari emoții, cred că mulți dintre noi eram conștienți că șansele să se întâmple un miracol în ultima rundă sunt destul de mici. Ratarea acestui obiectiv, propus nu de conducerea clubului târgoviștean și nici de asociați, ci născut pe parcursul sezonului din dorința târgoviștenilor de a o revedea pe Chindia în prima ligă, nu este o tragedie, ci mai degrabă un semn că putem să ne luptăm pentru locurile fruntașe și în sezonul următor, chiar dacă va fi mult mai greu. Nu a fost ușor nici acum, în acest sezon, cu atâtea foste divizionare A, și totuși Chindia a reprezentat o forță, ajungând să fie cotată ca o mare favorită la promovare. N-a fost să fie, nu mai contează cum și unde s-a ratat această șansă uriașă, chiar dacă este frustrant să știi că singura victorie din play-off a Brașovului a fost împotriva Chindiei. Puncte mari pierdute cu „stegarii”, care ar fi cântărit mult în economia promovării. Trebuie să mergem înainte și să credem în continuare în acest proiect și în cei implicați la clubul de lângă Turn. Să fim serioși, s-a făcut o treabă bună, chiar extraordinară, cu localnici și cheltuieli minime, dar și cu o infrastructură slabă. Am speranța că lucrurile bune nu se vor opri aici și că roș-albaștrii își vor propune un obiectiv îndrăzneț în sezonul următor.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de anonim la 01.06.2016 20:18

Dacă aveam antrenor ca Dănărea Călărași defilam în seria asta mediocră în care am dovedit că avem valoare, dar nu avem antrenor capabil. Nu-i posibil să-l lași pe bancă pe Pătru la Arad și să introduci jucători mai slabi cotați. Acest jucător era spre final de carieră și cred că și-ar fi făcut traba în apărare, n-am mai fi încasat gol după gol...Este tardiv acum dar dureros...Sperăm în mai bine.


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale