Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.01.2022 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Mutare inspirată

Mutare inspirată

Foarte mulți ani la rând, județul nostru s-a mândrit cu rezultatele excepționale obținute de sportivii dâmbovițeni la lupte, însă aceștia, dar și antrenorii lor, nu s-au bucurat de sprijinul pe care îl meritau. În ciuda medaliilor obținute pe plan național, dar și internațional, luptătorii de elită nu s-au bucurat de susținerea meritată, atât din punct de vedere financiar, cât și al condițiilor de pregătire. Ani la rând, aceștia au reprezentat Dâmbovița cu succes, au reușit să facă imposibilul, dacă ținem cont de mediul în care își desfășurau activitatea.

Chiar dacă au întâmpinat obstacole uriașe, nu au renunțat și, prin rezultatele obținute, au făcut un întreg județ mândru de performanțele uriașe înregistrate. Începând cu anul trecut, Clubul Sportiv Municipal Târgoviște a activat secția de lupte libere, iar această mutare a fost una cu real impact.  Nume precum Diana Vlăsceanu, Simona Ionescu și Denisa Fodor au rămas la Târgoviște în urma acestei acțiuni, lucru cu adevărat important, pentru că județul nostru ar fi rămas fără două sportive de reală valoare, dacă nu apărea această secție în cadrul CSM Târgoviște.

Georgiana Filip are la dispoziție sportive valoroase, iar mutarea amintită în rândurile anterioare le-a oferti acestora susținerea și stabilitatea de care aveau nevoie, pentru a se putea exprima la potențial maxim. Rezultatele au venit, iar faptul că CSM Târgoviște oferă sportivul și antrenorul anului 2021 în Dâmbovița este cea mai bună dovadă că înființarea acestei secții a fost una benefică pentru toate părțile implicate. Sportivii valoroși merită apreciere și susținere, pentru că, dacă nu beneficiază de un mediu potrivit pentru a face performanță, indiferent de valoarea lor individuală, nu se vor putea exprima la cel mai înalt nivel.

Chiar dacă o fac pentru o anumită perioadă de timp, dacă rezultatele nu le sunt răsplătite, este normal ca aceștia să fie nemulțumiți și să își pună semne de întrebare legate de viitorul lor ca sportivi. Indiferent de cât de pasionat ești de ceea ce faci, dacă nu îți oferă stabilitate financiară, nu poți rămâne blocat în acel domeniu, mai ales când anii trec și nu se schimbă nimic. Din fericire, în cazul luptelor, a avut loc o mutare inspirată, iar rezultatele vorbesc în această privință.

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

În linie dreaptă
Primarul Cristian Stan lansează o estimare interesantă
Etapă de Motocros pe Sângeriș
Raul Bobleac, campion național la lupte pe plajă
Amintiri și trăiri cu David Popovici
Roberto Ziduri merita mai mult
Fenomenul David Popovici a plecat de la Târgoviște
Roberto Ziduri vrea revanșa
Chindia pregătește noul sezon
David Neacșu, argint la 100 m liber


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Războiul lui Putin, la scara necuprinsă a Universului

Găuri negre (blackhole) și stele neutronice sunt în ciocnire între ele și, apoi, fuzionează; un obiect cosmic misterios dintr-o galaxie pitică, aflată la 3 miliarde ani-lumină de Terra „a produs 1600 de explozii de energie în doar 60 de ore; celebrul telescop spațial Hubble, iscodind cu ochiul său magic Universul, a descoperit rămășițele gazoase ale unei supernove antice rătăcind în Marele Nor al lui Magellan și că centrul Căii... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale