Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro01.06.2023 00:06

Rezultate bune la Europene


A A

Multe medalii pentru CS Târgoviște

Multe medalii pentru CS Târgoviște

* Finalul competiției a găsit clubul târgoviștean cu 11 podiumuri în palmares

 

COSMIN SAVA


Zilele trecute, la Oradea, în Sala Sporturilor „Antonio Alexe”, a avut loc Campionatul European de Karate Shito Ryu. La startul Campionatului European s-au aflat peste 600 de sportivi, care au reprezentat cluburi din 21 de țări. Printre aceștia s-au regăsit și sportivi de la Clubul Sportiv Târgoviște, pregătiți de Ionuț Munteanu. Finalul competiției a găsit clubul târgoviștean cu 11 medalii în palmares.

Andreea Geană este campioană europeană

Andreea Geană a devenit campioană europeană la juniori, la categoria 50 de kilograme. Medaliile de argint au fost obținute de Lorelley Andrei (kumite juniori – cat. -50 kg) și Ștefania Huiu (kumite juniori – 58 kg). Pe ultima treaptă a podiumului la competiția continentală au terminat Mihai Stan (kata kobudo bo – seniori), Ana Maria Hura Tudor (kata kobudo bo – seniori), Adrian Drăguș (kumite U21 – +80 kg), Alexandru Munteanu (kumite juniori – 59 kg), Alexandru Vede (kata kobudo bo – cadeți și kumite cadeți – +67 kg) și Anastasia Dinu (kata copii 12-13 ani și kata kobudo bo – cadeți). În afara podiumului s-au clasat, pe locul 5, Octavian Pomârleanu (kata kobudo bo – seniori) și Ștefania Huiu (kata juniori). La acest Campionat European, un alt sportiv care a reprezentat CS Târgoviște a fost Dragoș Ancuța, la kata copii 10-11 ani. Alături de sportivii de la CS Târgoviște, la ediția din acest an a Campionatului European a luptat și Cristian Zagoneanu, de la Yama Sport Club Târgoviște. Acesta a obținut două locuri 5 la kata kobudo bo – cadeți și kata copii 10-11 ani.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

A debutat Interliga Dâmbovița
Dublă criză la Chindia
Aninoasa și Cojasca au punctaj maxim la Liga a 5-a
Jocuri spectaculoase la Liga a 6-a
6 echipe cu același punctaj
Victorie pe Patrana
Au început lucrările la noul stadion
Roberto Ziduri rămâne lider la Liga a 4-a
Rezultat negativ
Eșec dur pentru morenari


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Universitatea „Valahia” la începutul celui de-al patrulea deceniu...

…este pregătită de a-și demonstra maturitatea. Înființată în 1992 de un grup de fondatori curajoși, înfruntând o seamă de piedici, unele găsind și sprijinul necesar în momentul de cumpănă, Universitatea „Valahia” și-a demonstrat viabilitatea, fiind pentru Târgoviște – și reiterez ce s-a mai spus de-a lungul timpului – ceea mai importantă și spectaculară realizare după revoluția din 1989, mai ales... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale