Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.11.2019 00:10

Rezultat incredibil


A A

Movileanu, aur la World Cadet Challenge

Movileanu, aur la World Cadet Challenge

❚ Tenismenul dâmbovițean a avut un parcurs perfect în competiția de simplu masculin, iar la probele de dublu masculin și dublu mixt s-a oprit în sferturi, respectiv optimi ❚ Conform Federației Române de Tenis de Masă, Movileanu a devenit primul jucător european, la acest nivel, care a cucerit medalia de aur de simplu masculin la World Cadet Challenge de-a lungul istoriei ❚ Pe lângă medalia lui Movileanu, s-au mai obținut încă patru clasări pe podium de către sportivii români. Iulian Chiriță a cucerit medalia de argint la dublu masculin, alături de Yong Quek (Singapore)

 

COSMIN SAVA

 


 

Târgovișteanul Darius Movileanu a participat la World Cadet Challenge, competiție de juniori care a avut loc la Wladyslawowo, în Polonia. Tenismenul dâmbovițean a avut un parcurs perfect în competiția de simplu masculin, iar la probele de dublu masculin și dublu mixt s-a oprit în sferturi, respectiv optimi. La mixt, perechea Darius Movileanu/ Jungyi Zhou (Singapore) a trecut în 16- imi de Milosz/ Redzimski (Polonia)/ Patrina Hui (Canada) cu 2-0, dar pierdut în optimi cu Seongil Jang (Coreea de Sud)/ Divina Ding (Argentina), 1-2. La dublu masculin, Movileanu a făcut echipă cu Louis Laffineur (Belgia), reușind să treacă în optimi de Max Ji/ Simeon Martin (Canada) cu 3-0, dar au cedat în sferturi, 1-3, cu perechea Milosz Redzimski (Polonia)/ Mateusz Zalewski (Polonia).

A intrat în istorie

Movileanu a făcut parte din Grupa 3 la proba simplu, reușind să îi învingă până în finală pe: Mateusz Zlaewski (Pol; 3-0),Daniel Berzosa (Spa; 3-1), Mathis Viger (Fra; 3-0), Fin Luu (Australia; 4-1), Angel Naranjo (Puerto Rico; 4-0) și Sora Matsushima (Japonia; 4-3). În actul final, târgovișteanul a luptat împotriva lui Seongil Jang, din Coreea de Sud, pe care l-a învins cu 4-3. Conform Federației Române de Tenis de Masă, Movileanu a devenit primul jucător european, la acest nivel, care a cucerit medalia de aur de simplu masculin la World Cadet Challenge de-alungul istoriei.

Cinci medalii pentru români

Pe lângă medalia lui Movileanu, sau mai obținut încă patru clasări pe podium de către sportivii români. Iulian Chiriță a cucerit medalia de argint la dublu masculin, alături de Yong Quek (Singapore), iar Elena Zaharia s-a întors cu trei medalii, argint la simplu feminin, aur la dublu mixt, alături de Yong Quek (Singapore) și argint la dublu feminin, acolo unde a făcut pereche cu Vlada Voronina(Rusia).Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia joacă astăzi pe terenul campioanei
Adi Apostol își dorește o calificare la Turneul Semifinal
S-a stins nea Fane, de la Lucieni!
CSM Târgoviște nu mai are obligații de plată către Dikeoulakos
Toamnă încărcată pentru micuții fotbaliști
Cupa Tymbark Junior
Marcel Ghergu a oferit răspunsuri interesante
Valentin Marian a început bine aventura la Pucioasa
CSM Târgoviște dă jucătoare la naționala de baschet
Jucător lovit cu bestialitate la Zăvoiu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să învingă...

Era să spun, în spiritul fairplayului, cel mai bun. Dar m-am cenzurat. Căci, avem de-a face cu o competiție electorală. Nu este, deci, o competiție sportivă. Într-o confruntare electorală în doi, chestia asta cu „cel mai bun” este relativă. Votul se exprimă în funcție de interese politice, afinități, afecte, ca atare are un caracter extrem de subiectiv. De aici și relativitatea. 

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale