Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.08.2014 00:21

Printr-un parteneriat 50% primăria și 50% Consiliul Județean Dâmbovița


A A

Moreni: Modernizări de 4,5 milioane lei pe 3,7 kilometri din DJ 720

Moreni: Modernizări de 4,5 milioane lei pe 3,7 kilometri din DJ 720
Întregul Drum Județean 720 va fi reabilitat: lucrările de la Moreni se vor întâlni cu cele pe care le va face Consiliul Județean pe ruta Răzvad - Moreni

❚ Au fost semnate autorizația de construcție și ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea DJ 720, iar de lucrările pe porțiunea care străbate municipiul Moreni se va ocupa SC PRAGOSA SRL din județul Prahova ❚ În lucrarea de 45 miliarde lei vechi (4,5 milioane lei RON) se vor turna două straturi de asfalt, se vor face șanțurile, podețele și se va amenaja acostamentul, termenul de execuție fiind de 3 ani ❚ Până la finele acestui an va fi turnat totuși stratul de suport, astfel încât circulația să nu fie îngreunată pe timpul iernii

ANA MARIA POPESCU

 


 

Asocierile dintre Consiliul Județean Dâmbovița și administrația locală de la Moreni încep să prindă contur! Printr-un parteneriat financiar cu forul administrativ județean, Primăria Moreni a reușit să realizeze un pas important pentru dezvoltarea municipiului și anume reabilitarea și modernizarea drumului județean care străbate localitatea.

În cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul PSD Dâmbovița, edilul municipiului Moreni, Constantin Dinu, a anunțat că a semnat autorizația de construcție și ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea DJ 720. Proiectul de reabilitare și modernizare a porțiunii care străbate municipiul Moreni are o valoare de 4,5 milioane lei, iar lucrările vor fi realizate de SC PRAGOSA SRL din județul Prahova.

Autoritățile și constructorul iau în calcul și iarna 2014-2015

Lucrările propriu-zise vor începe săptămâna viitoare și se vor derula pe o perioadă de 3 ani, însă autoritățile locale și județene și-au trasat ca obiectiv ca până la sfârșitul acestui an să fie amenajat terasamentul și să fie turnat primul strat de asfalt, în așa fel încât să nu fie îngreunată circulația pe timp de iarnă. Până la final se vor turna două straturi de asfalt, se vor face șanțurile, podețele și se va amenaja acostamentul pe toți cei 3,7 kilometri de drum județean care sunt în Moreni.

Primarul Constantin Dinu a declarat: „A fost semnată autorizația de construcție și s-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea porțiunii de DJ 720 care a rămas nemodernizat pe teritoriul municipiului Moreni. Este vorba de o modernizare de unde a fost lăsat pe PIDU și până la ieșirea din localitate, lucrările se vor lega cu cele pe care le va face Consiliul Județean începând din comuna Răzvad și până la intrarea în Moreni. Practic tot DJ 720 va avea o altă față. Contractul pentru această modernizare am putut să-l semnăm în urma unui parteneriat de finanțare 50%-50%. cu Consiliul Județean. Lucrările se întind o perioadă de 3 ani pentru că are o valoare foarte mare, este câștigat undeva la 45 miliarde lei vechi. Dorim însă ca până la sfârșitul anului să punem primul strat, stratul de suport, astfel încât să se poată circula normal, rămânând ca la anul, în funcție de modul cum se prezintă acest strat, pentru că pe acest traseu s-au introdus și rețele de apă și canalizare și este posibil ca terasamentul să mai cedeze, să turnăm și stratul de uzură”, a detaliat primarul de la Moreni.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Parteneriat solid între CJD și Asociația Comunelor din România
Inaugurare parcare și intrare nouă pentru Parcul Chindia
Din dragoste pentru Basarabia
Restaurarea Școlii de Cavalerie în vederea consolidării identității culturale
Drum inaugurat la Raciu
Festivități de Ziua Poliției Române
Conferință pe tema pericolului drogurilor
Mincinoșii lui Putin (II)
Amenzi uriașe pentru delicte de mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale