Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.04.2019 00:09

Liga a III-a. Seria a 3-a. Flacăra Moreni – Sporting Roșiori 2-0(0-0)


A A

Morenarii continuă șirul rezultatelor pozitive

Morenarii continuă șirul rezultatelor pozitive

❚ Singura ocazie a oaspeților din prima repriză a venit la un corner, Floricel a trimis o lovitură de cap care a trecut pe lângă poarta lui Sîrbu. ❚ Morenarii au rezolvat meciul când Drăgan a pătruns în careu, a vrut să șuteze, dar Toriste a făcut henț, s-a acordat penalty, iar Rosciugă a transformat fără emoții. ❚ Vineri, de la ora 17:00, Flacăra joacă în deplasare la Hermannstadt 2, echipă care ocupă locul 14 în acest moment.

 

COSMIN SAVA

 


 

Stadion: Flacăra. Spectatori: 500. Au marcat: Andrei Iliescu(54); Alberto Rosciugă(66-pen.). Cartonașe galbene: Iliescu(43), Neacșu(65)/Floricel(30); Bădiță(40); Toriste(63). Au arbitrat: Bogdan Dumitrache(București); Tamas Biro(Cernat) și Eniko Biro(Odorheiu Secuiescu). Observatori: Ion Olteanu(București) și Andrei Simion(București). Flacăra: Sîrbu- Niță, Matei, Oaie,Cernea- Neacșu, Vîrtej-Zidăroiu(85 Pahonțu), Drăgan(90+2 Oprea), A.Negrea(55 Rosciugă)- Iliescu. Antrenor: Gabi Paraschiv. Roșiori: Bușcă- Toriste(81 Urîtu), Floricel, Piciu, Chivu- Bogdanovici, Craiu- Roman, Scumpu, Anghel(63 Kaba)- Bădiță(63 Manda). Antrenor: Ion Ion.

Echipa lui Gabi Paraschiv a ajuns la șapte meciuri consecutive fără înfrângere, în ultima etapă disputată reușind să se impună cu 2-0 în fața celor de la Sporting Roșiori. A fost o victorie muncită a morenarilor, care au ajuns la 31 de puncte și ocupă locul 12 în Seria C3, la egalitate cu FC Voluntari 2 și CS U Craiova 2. Vineri, de la ora 17:00, Flacăra joacă în deplasare la Hermannstadt 2, echipă care ocupă locul 14 în acest moment.

Morenarii au controlat prima repriză

Flacăra a început bine meciul, șutul lui Neacșu a fost respins de portarul Bușcă(1), iar Iliescu a trimis în portar dintr-o poziție bună(6). Morenarii au reușit să înscrie până la urmă, dar reușita lui Iliescu a fost anulată pe motiv de offside(23). Singura ocazie a oaspeților din prima repriză a venit la un corner, Floricel a trimis o lovitură de cap care a trecut pe lângă poarta lui Sîrbu(24). Ultima fază importantă din prima repriză a aparținut gazdelor, Drăgan a șutat din marginea careului, dar mingea a trecut peste poartă(31).

Flacăra a marcat, dar a avut și emoții pe final

A doua repriză a început tot cu echipa morenară în atac, dar șutul lui Vîrtej din afara careului a mers pe lângă poarta lui Bușcă(46). Golul a venit până la urmă din piciorul lui Iliescu, cel care a punctat după o pasă venită de la Vîrtej(54). Morenarii au rezolvat meciul câteva minute mai târziu, pentru că Drăgan a pătruns în careu, a vrut să șuteze, dar Toriste a făcut henț, s-a acordat penalty, iar Rosciugă a transformat fără emoții(66). Iliescu putea să realizeze „dubla”, dar șutul lui a mers peste poarta oaspeților(65). Echipa din Roșiori a încercat să revină, dar șutul lui Roman nu a prins cadrul porții(68). Rosciugă a avut ultima ocazie a morenarilor din acest meci, dar șutul lui a fost prins fără probleme de Bușcă(70). Sporting a atacat pe finalul meciului, dar Craiu a trimis pe lângă poartă(71), Floricel a șutat mult din fața porții(82), iar lovitura de cap a lui Roman a fost scoasă de Sîrbu(83).



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La un pas de trofeu
De la Buzău poate veni minunea
Victorie dramatică la volei
Argint pentru Raul Bobleac și Radu Șerban
33 de medalii cucerite la Naționalele Shito Ryu
Primele clasate se impun la Liga a 5-a
Pucioasa și Flacăra, cu șanse mici la play-off
Aceiași lideri la Liga a 6-a
Victorie spectaculoasă
Să nu ne îmbătăm cu apă rece


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mulțumim, Europa!

George Coandă


Uite că o trăirăm / văzurăm și p-asta! Și chiar dacă europarlamentarul Eugen Tomac nu prea ne-a interesat, ei bine, de data asta, pentru că el a avut inspirația să bage în discuție în Parlamentul European chestiunea spinoasă a Tezaurului României, depus în beciurile Kremlinului în anii primului Război Mondial ca să nu-l prăduiască cel de-al doilea Reich german. Inamicul ne... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale