Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.10.2018 00:09

Liga a III-a. Seria a 3-a. Sporting Roșiori – Flacăra Moreni 1-0 (0-0)


A A

Morenarii au dominat tot meciul, dar au pierdut

Morenarii au dominat tot meciul, dar au pierdut

❚ Flacăra rămâne cu un singur punct după nouă etape, iar runda viitoare, vineri, de la ora 15:00, joacă pe teren propriu cu Hermannstadt 2. ❚ Cel mai periculos om al morenarilor, Alex Negrea, a lovit din nou bara, cu un șutcentrare din partea stângă a terenului(75), iar lovitura de cap a lui Matei a fost prinsă de Bușcă(78)

 

COSMIN SAVA

 


 

Stadion: Municipal. Spectatori:250. A marcat: Scumpu(81). Cartonașe galbene: Floricel(56), A.Roman(90+3)/ Vîrtej(21), D.Roman(26), Oprea(31), Matei(59), Zidăroiu(78), Cernea(83). Au arbitrat: Nicolae Breoi(București); Alexandru Bodolan(București), George Oprescu(Ploiești). Observatori: Elena Mușetoiu(Pitești) și Cătălin Barbu(Pitești). Sporting: Bușcă- Fieraru, Floricel, Piciu, Chivu- Ciubuc(72 Gomes), Scumpu, Urîtu(46 Lătea), Simian- A.Roman(90+3 Kaba), Manda(90+2 Dudău). Antrenor:Dumitru Paciurea. Flacăra: Sîrbu- Oprea(60 Parghel), Matei, Oaie, Cernea- Vîrtej, Dinu- Zidăroiu, Drăgan(77 Rosciugă), A.Negrea- D.Roman(68 Oprescu). Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Echipa pregătită de Gabi Paraschiv a arătat bine în meciul de la Roșiori, pe care l-a dominat categoric, dar s-a întors fără puncte la Moreni, pentru că Sporting a reușit să marcheze la singura ocazie serioasă pe care a avut-o în meciul de sâmbătă. Flacăra rămâne cu un singur punct după nouă etape, iar runda viitoare, vineri, de la ora 15:00, joacă pe teren propriu cu Hermannstadt 2. Ocazii mari la începutul meciului Flacăra a ratat o ocazie uriașă în startul meciului, când Roman a trimis o lovitură de cap, fără forță însă, mingea fiind reținută de portarul oaspeților(2). Morenarii au continuat să atace, Drăgan s-a descurcat bine în banda dreaptă, a trimis pentru Alex Negrea, care a lovit bara transversală cu un șut din interiorul careului(14). Roman și-a încercat șutul din marginea careului, dar șutul său a trecut peste poarta lui Bușcă(20). Sporting Roșiori a încercat să răspundă la ocaziile morenarilor, dar șutul lui Fieraru a fost reținut cu multă siguranță de Sîrbu(27). Ultima ocazie a primei părți a aparținut dâmbovițenilor, dar Roman a trimis pe lângă poartă(33), iar la pauză s-a intrat cu scorul de 0-0. Gol norocos marcat de Scumpu Partea secundă a început cu morenarii în atac, dar șutul lui Vîrtej din interiorul careului a trecut peste poarta lui Bușcă(52). Echipa din Roșiori a răspuns prin A.Roman(57) și Simian(58), dar șuturile acestora nu au pus în pericol poarta morenarilor. Alex Negrea a șutat puternic, dar mingea a fost blocată și a ajuns la Matei, care a tras în portarul gazdelor din cinci metri(73). Cel mai periculos om al morenarilor, Alex Negrea, a lovit din nou bara, cu un șut-centrare din partea stângă a terenului(75), iar lovitura de cap a lui Matei a fost prinsă de Bușcă(78). S-a marcat contrar cursului jocului, gazdele reușind să puncteze prin Alexandru Scumpu, după ce mingea a ajuns la el cu mult noroc(81). Ultima ocazie a meciului a fost a echipei lui Paraschiv, dar Vîrtej a trimis pe lângă cu o lovitură de cap(89).



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale