Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.10.2021 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Moment interesant pentru fotbalul dâmbovițean

Moment interesant pentru fotbalul dâmbovițean

Luna viitoare va fi una interesantă pentru fotbalul din județul nostru, întrucât Selecționata AJF Dâmbovița va avea parte de două partide interesante, cu AJF Giurgiu, pe 9 noiembrie, iar mai apoi, pe 23 noiembrie, cu AJF Prahova. Asociația noastră va găzdui primul meci, cu selecționata din Giurgiu, pentru ca mai apoi să evolueze în deplasare, în Prahova. Cei doi selecționeri, Florin Anton și Marius Rotaru, au anunțat lotul pentru cele două partide, iar acesta conține nume interesante, care permit iubitorilor fotbalului mic dâmbovițean să spere la rezultate importante la meciurile de luna viitoare.

Este pentru prima dată în istorie când AJF Dâmbovița participă la Cupa Regiunilor, competiție organizată de UEFA, dedicată fotbalului amator. Este un moment important pentru fotbalul dâmbovițean, întrucât vom putea afla la ce nivel suntem din punct de vedere sportiv față de alte județe. Cei doi selecționeri au ales jucători interesanți, care s-au prezentat bine în acest sezon și care pot ajuta AJF Dâmbovița să facă o figură frumoasă în competiție. Dâmbovița a oferit de-a lungul timpului mulți fotbaliști interesanți, care din diverse motive nu au făcut pasul către eșaloanele superioare, iar acum au o șansă importantă de a se face remarcați și de a reprezenta cu mândrie județul nostru.

Așa cum era de așteptat, majoritatea jucătorilor vin de la cele trei echipe care luptă pentru câștigarea titlului de campioană județeană, Străjerii Târgoviște, Roberto Ziduri și Gloria Cornești. Pentru a se califica în faza finală, care se va juca anul viitor, Selecționata AJF Dâmbovița trebuie să câștige grupa din care face parte. Participarea la Cupa Regiunilor reprezintă o nouă bilă albă pentru actuala conducere a asociației, fotbalul mic dâmbovițean având șansa să se remarce într-o competiție care îți oferă șansa să evoluezi chiar și pe plan continental.

Sunt convins că această Selecționată se va bucura de simpatia microbiștilor dâmbovițeni, chiar dacă mai există anumite discuții legate de jucătorii convocați. Fotbalul dâmbovițean are nevoie de rezultate bune în partidele care se vor juca în luna noiembrie, pentru a demonstra că nivelul din județul nostru nu este unul scăzut, ba din contră, că ne putem lupta oricând cu alte județe. Multă baftă!

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La 5 minute de prima absolvire
Meciul adevărului pentru târgovișteni
Șansa lui Irinel
Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale