Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.05.2022 00:20

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Moment complicat

Moment complicat

După înfrângerea din ultima etapă, 1-2 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, Chindia Târgoviște nu mai are șanse matematice să evite barajul de menținere/promovare în prima ligă. Deși finalul sezonului regulat o găsea pe echipa pregătită de Emil Săndoi departe de zona roșie a clasamentului, Chindia a arătat rău în play-out, a pierdut meciuri pe care ar fi trebuit să le câștige, pentru a nu avea emoții în privința retrogradării, iar aici mă refer în special la partidele cu CS Mioveni și Dinamo București, ajungând astfel să trăiască finalul stagiunii cu emoții mari.

Chiar dacă pornește drept favorită la baraj, victoria nu este asigurată, iar echipele din play-off-ul ligii secunde au arătat un fotbal bun în acest sezon, lucru care ar trebui să o pună în gardă pe Chindia. Formația târgovișteană a câștigat un singur meci în play-out, cu Academica Clinceni, iar moralul în cadrul echipei nu este unul foarte ridicat. Chindia mai are un singur joc de disputat în play-out, cu Gaz Metan Mediaș, acesta fiind ultimul antrenament înaintea meciurilor de baraj.

Emil Săndoi nu prea mai are timp să schimbe mare lucru, iar soarta echipei se leagă de jocurile care se vor disputa la finalul acestei luni. Faptul că a ajuns la baraj nu reprezintă o tragedie pentru echipa târgovișteană, însă o retrogradare nu ar pica deloc bine. Chiar dacă unora nu le este pe plac acest subiect, trebuie să ne gândim ce s-ar întâmpla la Târgoviște, în cazul în care formația pregătită de Emil Săndoi nu ar reuși să se mențină în prima ligă.

Însă nu este cazul să facem asta acum, echipa are nevoie de liniște înainte de baraj, pentru că va traversa un moment complicat, din care trebuie să iasă victorioasă. Chindia este la al treilea sezon consecutiv în prima ligă și trebuie să continue pe principala scenă fotbalistică a țării și în stagiunea următoarea. Jucătorii trebuie să conștientizeze că o retrogradare nu ar arăta bine în CV-ul lor și că au în spate un județ întreg, care își dorește ca această formație să rămână în Liga 1, pentru a putea disputa cândva meciuri de primă ligă acasă, la Târgoviște, pe stadionul „Eugen Popescu”.

Dacă Chindia ar retrograda, ar fi foarte greu să revină rapid în Liga 1, iar regretul cel mai mare ar fi reprezentat de faptul că dâmbovițenii nu avut onoarea de a vedea meciuri din prima divizie la Târgoviște, fiindcă stadionul nu a fost gata în timp util. Dar să nu ne gândim la ce este mai rău. Chindia trebuie să rămână în Liga 1 și o va face. Pentru asta este nevoie de atitudine, de concentrare, dar mai ales de susținerea suporterilor, care trebuie să împingă echipa de la spate în meciurile de baraj.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (I)
Carambol european
Incertitudini mioritice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale