Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



07.10.2019 00:10

Optimism la Târgoviște


A A

Moldovan vrea să câștige cu Voluntari

Moldovan vrea să câștige cu Voluntari

❚ Târgoviștenii au nevoie de puncte pentru a urca în clasament, iar la Voluntari situația este și mai disperată, pentru că ilfovenii sunt pe ultimul loc ❚ „Știu din experiența proprie ce înseamnă să fii într-o asemenea situație. I-am pus în gardă pe băieți. Să nu credem că suntem liniștiți după ultimele rezultate”, a spus Viorel Moldovan ❚ „E un campionat puternic, cred că am făcut, cu toții, meciuri bune. Sunt un pic dezamăgit că nu a venit convocarea de la naționala Republicii Moldova”, a transmis Vadim Rață

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia și-a mai revenit, iar în ultimele două etape a reușit două victorii, cu FC Botoșani și Astra Giurgiu, echipe respectate ale primei ligi. În această rundă, formația lui Viorel Moldovan joacă pe terenul celor de la FC Voluntari, într-un meci care pe hârtie pare mai ușor decât precedentele două partide. Târgoviștenii au nevoie de puncte pentru a urca în clasament, iar la Voluntari situația este și mai disperată, pentru că ilfovenii sunt pe ultimul loc.

Moldovan: „I-am pus în gardă pe băieți”

Viorel Moldovan își dorește victoria și în meciul de astăzi, cu FC Voluntari, dar este conștient de faptul că partida va fi una foarte dificilă, tocmai pentru că ilfovenii au nevoie mare de puncte. „Urmează un meci extrem de dificil, practic cel mai greu de până acum în Liga 1. Întâlnim o echipă într-o situație disperată, în mare căutare de puncte. Ei vin după un joc de calitate cu Dinamo. Nu meritau să piardă. Știu din experiența proprie ce înseamnă să fii într-o asemenea situație. I-am pus în gardă pe băieți. Să nu credem că suntem liniștiți după ultimele rezultate, toate pozitive. Trebuie să păstrăm aceeași concentrare și să facem tot posibilul să câștigăm și la Voluntari. Dorim să le mulțumim suporterilor pentru sprijin, îi așteptăm și luni în tribune”, a spus antrenorul Chindiei, potrivit paginii de Facebook a clubului.

Rață: „E un campionat puternic”

Marcatorul golului din victoria cu Astra, Vadim Rață, a spus că s-a adaptat campionatului românesc, pe care îl consideră unul tare, și speră să reușească să rămână în Liga 1 alături de Chindia.„Mergem la Voluntari să câștigăm. Mă bucur că am marcat cu Astra primul meu gol în Liga 1 în România. E un campionat puternic, cred că am făcut, cu toții, meciuri bune. Sunt un pic dezamăgit că nu a venit convocarea de la naționala Republicii Moldova. Cei de acolo ar trebui să se uite în primul rând la jucătorii care evoluează în campionate străine. Obiectivul meu e să joc cât mai bine și să ajut Chindia să se mențină în prima ligă. Avem lot, suporteri, tot ce ne trebuie”, a declarat Rață.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Ionut la 07.10.2019 21:21

Bun si autogolul celor din Voluntari daca Negut nu este in stare sa dea gol din 10 m cu poarta de 7 m in fata aproape goala. Rateaza baiatul asta dea dreptul exasperant. Noroc cu erorile adversarilor. Trebuie sa fortam sa batem Steaua lui Becali ca sa speriem liga 1 si adversarii. Ma rog la Dumnezeu pentru voi. Hai Chindia !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale