Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



02.12.2019 00:10

Antrenorul Chindiei nu rămâne dator


A A

Moldovan, răspuns dur la Berindean

Moldovan, răspuns dur la Berindean

❚ „Echipa o antrenează secundul Feri Dican tehnic, tactic. Moldovan e cu entuziasmul, focul la ei… Am vorbit cu Feri Dican și mi-a spus anumite lucruri despre Viorel Moldovan. Din păcate, nu reprezintă o soluție pentru echipa națională”, a comentat jurnalistul clujean ❚ „N-aș vrea să comentez asemenea minciuni.Fiecare e liber să facă orice afirmație, dar trebui să fie fondată și să aibă acoperire. Dacă stau să-mi pierd energia și să comentez tot felul de idioțenii pe care le comentează unii sau alții”, a replicat Moldovan

 

COSTIN MIHAI

 


 

Viorel Moldovan nu i-a rămas dator lui Cătălin Berindean, comentator la Look Plus și Look Sport, care l-a persiflat grosolan pe antrenorul Chindiei în cadrul emisiunii dedicate meciului cu CFR Cluj. „Echipa o antrenează Feri Dican (n.r. antrenorul secund al formației târgoviștene), tehnic, tactic. Moldovan e cu entuziasmul, focul la ei… Am vorbit cu Feri Dican și mi-a spus anumite lucruri despre Viorel Moldovan. Din păcate, nu reprezintă o soluție pentru echipa națională”.

„N-aș vrea să comentez asemenea minciuni”

Viorel Moldovan a abordat tema la conferința de presă de vineri, premergătoare meciului cu Academica Clinceni, programat duminică, de la ora 16.00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. „N-aș vrea să comentez asemenea minciuni. Am discutat cu persoana respectivă și mi-a spus că așa presupunea. Și-a cerut scuze, însă până la urmă a lansat această gogoașă. Fiecare e liber să facă orice afirmație, dar trebui să fie fondată și să aibă acoperire. Dacă stau să-mi pierd energia și să comentez tot felul de idioțenii pe care le comentează unii sau alții…”.

„Intenția mea a fost să-l laud pe Feri Dican”

„În primul rând, nu a fost profesional, din punctul meu de vedere. Nu așa îți faci meseria ca jurnalist. Trebuie să te informezi, trebuia să vină să participe la antrenamente. De ce spun că este o minciună, pentru că nu a discutat absolut deloc cu Feri. El este colaboratorul meu de-o viață și nu e genul de om să facă anumite afirmații”, a completat Moldovan. L-am contactat pe Berindean, care a retractat cele transmise public, într-un cadru televizat și la o oră de maximă audiență. „Probabil că m-am exprimat greșit, nu asta a fost intenția mea. Nu am argumente pentru a susține cele spuse în emisiune. Intenția mea a fost să-l laud pe Feri Dican. Am discutat cu Viorel Moldovan și am lămurit situația”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Ionut la 02.12.2019 09:55

Si voi scrieti acum ceva care este expirat...Important este ca echipa merge foarte prost...Sa te bata Clinceni acasa cu 5 - 2 este umilitor...Restul sunt barfe...Nu avem aparare, portari foarte slabi...Nici in liga 3 nu poti avea astfel de portari. Mai bine cred ca as apara eu la aproape 53 ani...Astia nu sunt jucatori sau portari...Retrogradam sigur cu echipa asta foarte slaba...Ce psihic, nu suntin stare sa lege 2 pase. Ce fac la antrenamente ??? Joaca miuta ! Sa- l puna pe mustaciosul de Croitoru cu Bardes si garantez ca nu retrogradam...Bafta !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale