Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



11.12.2018 00:09

Chiar dacă Chindia se află în afara locurilor promovabile


A A

Moldovan e mulțumit de parcursul echipei din acest sezon

Moldovan e mulțumit de parcursul echipei din acest sezon

❚ „Am fost destul de precipitați în anumite momente și nu am reușit să revenim în meci. Oricum, vreau să îmi felicit băieții pentru atitudinea de care au dat dovadă, pentru ce au realizat până în momentul de față”, a transmis Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei ❚ „Mai sunt meciuri. Vom vedea la final, când se ajunge la finish. Campioni de toamnă, campioni de iarnă, nu e pentru noi. Noi știm ce trebuie să facem, luăm fiecare meci în parte”, a declarat Bogdan Lobonț, la debutul pe banca tehnică a Universității Cluj

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia a cedat în ultimul meci din acest sezon, 1-3 cu Universitatea Cluj, și a ieșit din zona locurilor promovabile. Trupa lui Viorel Moldovan rămâne însă aproape de echipele din fruntea clasamentului și poate să revină pe podium în partea secundă a sezonului. Este foarte importantă strategia pe care se bazează echipa târgovișteană în această pauză competițională. Așa cum spunea și antrenorul Chindiei, lotul trebuie să fie întărit.

Viorel Moldovan: „Egalul era echitabil”

Antrenorul Chindiei, Viorel Moldovan, a transmis la finalul meciului de la Cluj că un egal era mai echitabil. Acesta este mulțumit de parcursul echipei din prima parte a sezonului și speră ca la finalul sezonului atât Chindia, cât și Universitatea Cluj, să promoveze în prima ligă. „Am avut jocul în mână, am început foarte bine, dar după gol am cedat puțin inițiativa și ne-am retras inexplicabil. Nu am înțeles de ce, pentru că nu a fost de bun augur pentru noi. Am intrat la pauză cu un rezultat de egalitate, după care atât greșelile individuale, cât și cele colective, au făcut ca Universitatea să conducă. Pe final de meci am riscat foarte mult. Am scos un fundaș central și am retras un mijlocaș acolo, am încercat să egalăm, am avut situații, dar nu am reușit să ne impunem. Cred, totuși, că un rezultat de egalitate era echitabil. Am intrat într-un joc cu multe mingi lungi, la bătaie, ceea ce nu ne caracterizează. Am fost destul de precipitați în anumite momente și nu am reușit să revenim în meci. Oricum, vreau să îmi felicit băieții pentru atitudinea de care au dat dovadă, pentru ce au realizat până în momentul de față. Nu ne cade bine această înfrângere, dar trebuie să o luăm de la capăt și să ne întoarcem mai puternici din vacanță. Sezonul este lung și am mari speranțe că la final vom fi în Liga 1, împreună cu Universitatea Cluj, de ce nu? Mam concentrat asupra aspectelor care țin de echipa mea, însă îl felicit pe Bogdan Lobonț pentru această victorie. Prezența lui pe bancă a ajutat-o pe U. Știam că vor face tot posibilul în acest sens, deoarece Mircea Cojocaru era suspendat, așa că au fost nevoiți să găsească o soluție. Până la urmă nu Bogdan Lobonț joacă, ci echipele pe teren”.

„Am avut momente foarte bune, dar nu leam gestionat bine. Este o luptă interesantă, un campionat strâns. Puteam să avem în momentul de față mai multe puncte. Am avut o serie extraordinară, cu vreo 14 etape fără înfrângere. Cu puțină atenție, puteam să obținem mai mult. Chiar și așa, suntem mulțumiți cu ceea ce am realizat până acum. După calculul meu, ne mai trebuie 13 victorii, poate mai puține, poate mai multe. Cu 82-83 de puncte îți asiguri locul de promovare.Vom vedea ce va fi după vacanță. Trebuie să ne regrupăm și să ne întărim. Suferim de la meciul cu Metaloglobus, pentru că jucătorul nostru esențial de la mijlocul terenului, Liviu Mihai, este accidentat. În plus, s-au acumulat multe suspendări. Încerc să obțin rezultate cu ce am la îndemână. Nu sunt în măsură să îi dau sfaturi lui Bogdan, el este un băiat extraordinar, un caracter superb. Sunt convins că va reuși să facă o treabă foarte bună la U. Este o echipă senzațională, de tradiție. Când eram la Bistrița, copil fiind, eram fanul Universității Cluj și îmi doream foarte mult la vremea respectivă să ajung să joc aici. Nu a fost cazul, am luat-o într-o altă direcție. Îmi place Clujul, mi-a plăcut tot timpul și le doresc succes în continuare. Această echipă merită să fie în Liga 1”, a mai spus Moldovan după meciul de la Cluj.

Lobonț: „Băieții au făcut un meci mare”

Bogdan Lobonț a stat pe banca Universității pentru prima oară în acest sezon la meciul cu Chindia. După partidă, acesta a transmit că are un lot valoros și că elevii lui au făcut un meci mare contra târgoviștenilor. „Mai sunt meciuri. Vom vedea la final, când se ajunge la finish. Campioni de toamnă, campioni de iarnă, nu e pentru noi. Noi știm ce trebuie să facem, luăm fiecare meci în parte. Avem aproape trei luni la dispoziție să ne cunoaștem mai bine și să progresăm. Băieții au făcut un meci mare astăzi, au avut o atitudine extraordinară și este doar meritul lor. Au fost aici zi de zi, sunt aceiași, au demonstrat că au valoare. Toți au jucat bine, au făcut un joc extraordinar. Au potențial, valoare, talent”, a spus antrenorul Universității.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale