Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



09.03.2020 00:10

"Eu sunt foarte pozitiv"


A A

Moldovan crede în realizarea obiectivului

Moldovan crede în realizarea obiectivului

❚ ,,Trebuie să-mi termin mandatul ăsta, trebuie să-mi termin ciclul acesta. Sunt doi ani de zile, cu bune, cu rele, și îl voi duce la capăt. Asta e ambiția mea. Sper să realizez salvarea de la retrogradare, e cea mai mare dorință” ❚ ,,Le-am spus jucătorilor, ei nu trebuie să joace cu presiunea retrogradării în spate. Se poate retrograda, care e problema? Se termină lumea asta, am murit toți, ne ia cineva capul? Nu o să fim nici primii, nici ultimii care vom retrograda, ăsta e fotbalul” ❚ ,,Am rămas siderat de anumite decizii luate de jucătorii mei la Sibiu. Cred că ne-a încurcat terenul, că era prea bun. Și eu sunt bulversat. Prestația de la Hermannstadt m-a surprins total neplăcut” ❚ ,,Am avut oferte în iarnă și le-am refuzat, inclusiv de la Liga 1. Și acum am ofertă, președintele nu știe. O ofertă interesantă, dintr-un campionat interesant, nu e din Europa”

 

C.M.

 


 

44 de minute a durat conferința de presă organizată de clubul Chindia Târgoviște, cu cinci jurnaliști prezenți la evenimentul media care a prefațat meciul de duminică, de la Ploiești, cu Sepsi Sf. Gheorghe. Iar Viorel Moldovan rămâne un orator alături de care nu te plictisești. Am selectat doar câteva fragmente din discursul antrenorului, care a răspuns politicos întrebărilor adresate.

„Și acum am ofertă, președintele nu știe!”

●„Eu sunt foarte pozitiv și foarte optimist. Le-am spus jucătorilor, ei nu trebuie să joace cu presiunea retrogradării în spate. Se poate retrograda, care e problema? Se termină lumea asta, am murit toți, ne ia cineva capul? Nu o să fim nici primii, nici ultimii care vom retrograda, ăsta e fotbalul. Dar trebuie să joci cu demnitate. Când ai onoare, când ai caracter, te poți bate de la egal la egal cu orice adversar. Trebuie să ne batem până la capăt, indiferent care va fi soarta noastră. Eu sunt convins că vom reuși”. ●„Pe mine m-a bulversat total accidentarea lui Marian Aioani. Asta e situația, sperăm să revină și să ne reglăm din acest punct de vedere. Într-adevăr, suferim la capitolul Underi. Nu pot să mă plâng, trebuie să găsesc soluții”. ●„Când dai pe lângă minge la antrenamente și te accidentezi, cine e de vină? Când calci pe minge, tot eu sunt de vină? Când cazi în umăr, antrenorul e de vină? Aveam partea noastră de vină, dacă s-ar fi întâmplat leziuni musculare sau alte accidentări. A fost și mult ghinion! Nu mai vorbesc de Yameogo, care s-a răcit și a stat o săptămână în spital. Nu a putut fi externat din cauza procedurilor. Era să se curețe, Doamne ferește! Cum să prevăd eu că se răcește un jucător?”

,,La Sibiu am făcut un meci execrabil”

●„Nu ne-am încălțat invers la Sibiu? Am rămas siderat de anumite decizii luate de jucătorii mei. Cred că ne-a încurcat terenul, că era prea bun. Și eu sunt bulversat. Prestația de la Hermannstadt m-a surprins total neplăcut. La Sibiu am făcut un meci execrabil. Sunt anumite deprinderi, anumite carențe care ne frânează animația ofensivă, poate și o stare de timorare, de frică”. ●„Unii nu prea jucau, aveau spațiu de joc destul de redus. Cantitativ eram destul de încărcați, nu e ușor să ai 27 de jucători și să nu produci. Atunci când nu ești productiv, poate produci în altă parte”. ●„Am avut oferte în iarnă și le-am refuzat, inclusiv de la Liga 1. Și acum am ofertă, președintele nu știe. O ofertă interesantă, dintr-un campionat interesant, nu e din Europa. Trebuie să-mi termin mandatul ăsta, trebuie să-mi termin ciclul acesta. Sunt doi ani de zile, cu bune, cu rele, și îl voi duce la capăt. Asta e ambiția mea. Sper să realizez salvarea de la retrogradare, e cea mai mare dorință. Din vară, habar nu am ce va fi. Dacă voi rămâne la Chindia în continuare, dacă voi pleca…”



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de anonim la 09.03.2020 12:07

Dacă cu Sibiu a fost execrabil meciul, cu Sepsi a fost superexecrebil !!! Așa ca o replică pentru un antrenor modest, care nu vrea să recunoască adevărul și să plece...DEMISIA !


Trimis de anonim la 09.03.2020 12:04

După meciul ăsta cu Sepsi, am văzut cu toții ce a făcut Moldovan în 28 meciuri în liga 1. Mai nimic ! Nu știu de ce nu are bunul simț să plece, să-și dea demisia...Ăștia se uită la 100 mii euro, contractul cu clubul în caz de demitere. Nu are rezultate fraților, nu vedeți...Ne ducem glonț spre liga 2 sau 3...Nu are idee de joc...Jucăm cel mai slab fotbal din liga 1 !!! Nu tu combinații, nu tu nimic. Aruncăm mingea aia în față și ce o ieși...La fel la fazele fixe...Trebuie posesie, pase spre poartă, șuturi ...Nu reușim să ajungem în careul advers, să facem o fază mai închegată...Mă doare că spun adevărul, dar asta jucăm...Nici norocul , nici Dumnezeu nu ne mai poate salva de la retrogradare. Ce să mai faci în 12 etape ??? Deja vom fi pe ultimul loc dacă învinge Voluntari pe Sibiu astazi. Lanternă roșie !!! Suntem de râs...De râsul - plânsul...DEMISIA LUI MOLDOVAN...O spun de peste 10 etape...Alt antrenor poate mai face ceva în cele 12 etape rămase...


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale