Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



08.04.2021 00:20

Purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița semnalează:


A A

Modificări majore la Programul "Prima Casă"!

Modificări majore la Programul

❚ „Familiile tinere primesc încă o lovitură de la Coaliția Austerității, care a modificat programul Prima Casă” ❚ „Prima Casă – programul susținut de PSD, care la finalul anului 2019 asigurase peste 260.000 de credite tinerelor familii – rebotezat de PNL «Noua Casă», a ajuns să dea facilități tot celor avuți”

 

VIOLETA STANCIU


Inițiat de PSD, Programul ,,Prima Casă” a fost transformat de PNL în Programul ,,Noua Casă” și va ajunge cel mai probabil Programul ,,Adio Casă” pentru tinerii cu posibilități materiale reduse! Purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița, Constantin Cozma, a ținut să sublinieze, la conferința de presă de la începutul acestei săptămâni, că cei mai mulți dintre tineri nu se pot califica în acest program. Potrivit acestuia, exact cei cu venituri mici, cărora le era destinat programul, trebuie să-și ia adio la casa mult visată. „Dacă tinerii cu venituri mici visau la Programul Prima Casă, Guvernarea Austerității a transformat această mână de ajutor în Programul „Adio Casă!”. Familiile tinere primesc încă o lovitură de la Coaliția Austerității, care a modificat programul Prima Casă, inițiat de PSD, de-o manieră ce îl face inaccesibil celor cărora le era destinat și aveau cea mai mare nevoie de el. Cei mai mulți dintre tineri nu se pot califica în program. Exact cei cu venituri mici, cărora le era destinat programul, își iau adio la Prima Casă. Acum, în varianta PNL, pentru un credit de 48.000 de euro, pe 30 de ani, e nevoie ca solicitantul să aibă un salariu de minimum 3.300 de lei, ceea ce reprezintă salariul mediu pe economie. Ar plăti lunar o rată de 1.500 de lei, adică 45% din salariu. Astfel, Prima Casă - programul susținut de PSD, care la finalul anului 2019 asigurase peste 260.000 de credite tinerelor familii - rebotezat de PNL „Noua Casă”, a ajuns să dea facilități tot celor avuți. Încă odată, se probează că tinerii sunt abandonați de această guvernare, care, după ce a refuzat dublarea alocațiilor, așa cum prevedea legea, recent a suspendat și o altă măsură importantă pentru familiile la început de drum, respectiv sprijinul de 1500 de lei pentru educația timpurie în creșe și grădinițe”, a semnalat Constantin Cozma, purtător de cuvânt al PSD Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale