Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.12.2014 00:10

Cât vă mai bateți joc de echipe?


A A

Mizeria din AJF Dâmbovița iese la suprafață

Mizeria din AJF Dâmbovița iese la suprafață
Dovada clară că Alin Tătaru are un carnet de legitimare identic în anul 2014, la Viitorul IL Caragiale și Viitorul Gura Ocniței

❚ Alin Tătaru are un carnet de legitimare identic pe anul 2014, atât la Viitorul IL Caragiale, cât și la Viitorul Gura Ocniței, putând evolua în același timp pentru ambele formații ❚ „Noi nu am știut că jucătorul avea dublă legitimare, l-am folosit de bunăcredință, pentru ce să pierdem meciul? Dacă a greșit cineva, e fostul secretar, deci AJF Dâmbovița, pentru că l-a legitimat pe Tătaru la două echipe în același timp”, s-a apărat clubul din Caragiale, prin președintele Vasile Bărbuș ❚ „Noi am demonstrat că jucătorul are triplă legitimare, ce trebuie să mai facem pentru a câștiga acest meci? Nu am umblat noi cu falsuri, ei au umblat și acum nu știu cum să o întoarcă”, a reclamat Petre Honciu, președinte Unirii Ungureni

COSTIN MIHAI

 


 

Telenovela Viitorul IL Caragiale – Unirea Ungureni continuă cu noi episoade și este departe de final. Pe teren a fost 2-0 pentru IL Caragiale, Comisia de Competiții și Disciplină a stabilit 3-0 pentru Ungureni, rezultatul a fost întors de Comisia de Apel, care a rejudecat apoi speța, oferind același verdict. Nemulțumiți, oficialii echipei din Ungureni au făcut un nou memoriu, însă e interesant cine va îl judeca? Conform regulamentului, o decizie a Comisiei de Apel nu poate fi atacată decât la Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal, așa că rejudecarea ei pică din start. Să nu mai spunem că la rejudecare a hotârât doar președintele Apelului, Ionel Dănciulescu, de vreme ce Gheorghe Bratu nu a fost prezent, iar secretarul Costinel Neagu nu are drept de vot.

„Mie mi-a spus președintele Emil Tudor că și secretarul Costinel Neagu a votat, având acest drept, dar e o minciună ordinară. Costinel nu are drept de vot și nici nu a votat, sunt sigur de asta. Comisia a fost nestatutară, iar deciziile luate fără valoare. Băiatul meu a mers la AJF, să verifice fișa jucătorului contestat, împreună cu Emil Tudor și cu noul secretar, Gigi Ionescu, descoperind că nu e operat niciun transfer de la Zimbrul Vlădeni la Viitorul IL Caragiale. Apărea ca nou legitimat, or am descoperit că în 2013 a jucat pentru Vlădeni, deci nu trecuseră doi ani de inactivitate. A văzut și Tudor, că doar nu e orb. Ei nu au plătit memoriul la Apel, susținând că au bani în cont, dar nu aveau, pe când noi deținem chitanță pentru constația depusă. Noi am demonstrat că jucătorul are triplă legitimare, ce trebuie să mai facem pentru a câștiga acest meci? Nu am umblat noi cu falsuri, ei au umblat și acum nu știu cum să o întoarcă. Am înțeles că vor convoca acum Comitetul de Urgență, pentru a da o nouă soluție, așa că am mai plătit o taxă”, a reclamat Petre Honciu, președinte Unirii Ungureni.

Bărbuș pledează pe bună-credință

Ieri am fost vizitați la redacție de Vasile Bărbuș, președintele formației din Caragiale, care ne-a pus la dispoziție și niște documente, inclusiv carnetul de legitimare al jucătorului contestat de Ungureni, Alin Tătaru. „Se vede clar că noi l-am legitimat pe jucător de la Zimbrul Vlădeni, pe 21 martie 2014. Secretar la AJF era Severin Anghelinu, care ne-a spus că îl putem legitima pe Tătaru fără probleme, dacă aducem un document din care să reiasă că echipa din Vlădeni s-a desființat și nu s-a retras din campionat. Noi nu am știut că jucătorul avea dublă legitimare, l-am folosit de bună-credință, pentru ce să pierdem meciul? Dacă a greșit cineva, e fostul secretar, deci AJF Dâmbovița, pentru că l-a legitimat pe Tătaru la două echipe în același timp. Auzisem că a jucat în trecut pe la Răcari, însă nu am cunoscut că el are o altă legitimație, la Viitorul Gura Ocniței. Să-l suspende, e treaba comisiilor, însă noi nu avem nicio vină ca echipă”, a sunat apărarea lui Bărbuș, întărită și de un paragraf din regulament, care sună cam așa. „În cazul în care legitimarea sau dreptul de joc al jucătorilor în cauză au fost acordate în condiții neregulamentare de către organele competente, dar, se constată că echipa în cauză a fost de bună-credință, jocurile respective se vor omologa cu rezultatele din teren, iar jucătorilor respectivi li se va ridica dreptul de joc până la soluționarea cauzei”. Sigur pe el, Vasile Bărbuș spune că decizia Comisiei de Apel este regulamentară și că va merge chiar și la federație, dacă e nevoie, convins că nu va pierde niciodată această speță. „Noi am fost de bună-credință, fără să cunoaștem că jucătorul are dublă legitimare. Cazul nici măcar nu trebuia rejudecat de către Comisia de Apel, mai ales că cei de la Ungureni nu și-au susținut financiar memoriul”.

Carnet de legitimare identic la două echipe!

După o scurtă verificare, am descoperit că același jucător, Alin Tătaru, apare legitimat în acest sezon și la nou înființata Viitorul Gura Ocniței. Datele sunt identice, inclusiv numărul carnetului de legitimare (26185). Practic, el putea evolua pe aceeași legitimație la două echipe, Viitorul Gura Ocniței și Viitorul IL Caragiale, lucru pe care cei de la AJF Dâmbovița l-au cunoscut sau, în cel mai rău caz, puteau să-l descopere foarte ușor. Să nu mai spunem că regulamentul e interpretabil, iar cazul ar putea fi încadrat la fel de bine și la umătorul paragraf. „Echipele care prezintă în componența lor jucători care au obținut legitimarea și dreptul de joc cu încălcarea prevederilor regulamentare, fapt dovedit ca urmare a soluționării unei contestații, vor fi sancționate cu pierderea jocului prin forfait”.

Priboi vrea capul lui Tudor!

Ca tacâmul să fie complet, președintele echipei Săgeata Gura Ocniței, Constantin Priboi, susține că Alin Tătaru a fost legitimat și aici, dar că nu l-a folosit decât în meciurile de pregătire.

„Dacă nu mă credeți, mergeți la Honciu de la Ungureni, să vă arate carnetul de legitimare al jucătorului, pentru că i l-am dat lui. Tătaru ăsta a mai jucat și pe la Răcari, știa toată lumea că el are legitimații la mai multe echipe, însă nu am crezut niciodată că are aceeași serie pe carnetul de legitimare la Caragiale, dar și la Viitorul Gura Ocniței. Acum dau cu toții vina pe răposatul Severin Anghelinu, însă credeți că ceilalți sunt ușă de biserică? M-am săturat și eu, însă dacă îmi pun piedică să nu promovez nici anul ăsta în Onoare, o să iasă scandal mare. Am multe probe pe vânzări de meciuri, dar nu aș vrea să se ajungă la anchete penale. Însă am și eu o limită, pun suflet, pun și bani la echipă, din salariul meu de bugetar, până când să-și mai bată Tudor, Bratu sau Gigi Ionescu joc de noi? Nu ascund faptul că strâng semnături, pentru a convoca Adunarea Generală și pentru a-l da jos pe președintele Emil Tudor. Recunosc că l-am susținut pe Ioan Negoescu la alegerile de anul trecut, însă mi-am dat seama că nici el nu și-a dorit cu adevărat funcția, ne-a vândut”.

Tudor e complet derutat, a căzut în propria capcană

Numai la AJF Dâmbovița e posibil ca un jucător să apară legitimat cu același carnet la două cluburi, în același timp. I-am solicitat secretarului Gigi Ionescu să verificăm împreună documentele, însă a transmis că abia săptămâna viitoare va mai ajunge la sediul AJF. Speța e una interesantă și merită urmărită, iar greșeala a plecat de la AJF, unde a fost operată dubla legitimare a lui Alin Tătaru. Practic, Tudor și cei de la comisii au picat în propria capcană, de unde nu mai știu cum să iasă, fără a nemulțumi pe cineva, mergând din neregulă în neregulă. Pentru ca scandalul să nu ajungă până la federație, Tudor ia în calcul convocarea Comitetului de Urgență al AJF, pentru a judeca din nou speța, iarăși neregulamentar. Sunt dovezi clare de dublă legitimare, iar dacă rezultatul va rămâne cel din teren, se va crea un precedent periculos. Atunci toate echipele pot folosi jucători cu dublă legitimare, fără a risca să piardă meciul, pe motiv că au fost de bună-credință. Încă o dată solicităm demisia președintelui AJF, Emil Tudor, principalul vinovat pentru mocirla în care a târât fotbalul dâmbovițean!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Gigel la 19.12.2014 13:48

O vorba romaneasca spune:"ÜN DESTEPT DOARME INTR-O ORA CAT UN PROST IN DOUAZECI SI PATRU".Voi sunteti "NOAPTEA MINTII"!!!!! Cand va treziti???


Trimis de Adevarul la 19.12.2014 11:46

Voi l-ati determinat pe Tudor sa renunte la oameni care isi vedeau de treba. Au ramas acolo oamenii pe care i-ati vrut, care pot fi mituiti si raspund la comenzi.Daca un jucator a fost eliminat, dati o suta de lei (stiti voi cui) si plecati cu carnetul acasa fara ca acesta sa fie judecat de CCD. De ce va plangeti????


Trimis de diegocosta la 19.12.2014 08:56

Este incredibil ce se intampla! Oare cand ne trezim?


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale