Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.12.2022 00:15

În perioada Crăciunului,


A A

Misiuni „de foc” ale pompierilor dâmbovițeni

Misiuni „de foc” ale pompierilor dâmbovițeni

În perioada 19 - 25 decembrie a.c., echipajele de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Basarab I” al județului Dâmbovița au acționat la 57 evenimente: 14 incendii la gospodăriile populației (locuințe, anexe gospodărești, mijloace auto etc.), 15 acțiuni la accidente rutiere, 18 acțiuni pentru asistența persoanelor aflate în dificultate, 1 misiune pentru asanare miniție neexplodată și 9 acțiuni la alte situații de urgență (deblocări de ușă, salvări animale, asigurare zonă etc.). De asemenea, echipajele SMURD au fost solicitate și au intervenit la 231 cazuri medicale.

Echipajele din cadrul subunităților de intervenție au executat 4 misiuni de recunoaștere și informare preventivă în localități din raioanele de intervenție, 2 exerciții în teren pentru antrenamentul forțelor de intervenție și 13 acțiuni de verificare la secțiile de ATI ale unităților spitalicești de pe raza județului Dâmbovița.

În săptămâna anterioară s-a înregistrat o creștere și a incendiilor la gospodăriile cetățenilor. Pentru a preveni producerea unor incendii, în perioadele cu temperaturi scăzute, înaintea utilizării mijloacelor de încălzire, vă recomandăm să nu folosiți improvizații la instalațiile electrice și să nu le suprasolicitați prin folosirea simultană a mai multor aparate electrice de mare putere.

 

Compartiment Informare și Relații Publice

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Polițiști la școală de Ziua Nonviolenței
Se vor construi șase locuințe pentru doctori și profesori
Manifestare educațională dedicată Unirii
Exporturile au bătut importurile
,,Extinderea Cardiologiei și tratarea infarctului miocardic acut, cel mai bun lucru la SJUT”
Ambulanța mai are de așteptat până va primi mașini noi
Primăria Dobra are obiective mari
Regres în domeniul construcțiilor
Două noi investiții pentru 2023
345 de locuri de muncă disponibilePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Zelenskiada (II)

Preoții români sunt batjocoriți ca și cum bolșevismul stalinist s-a reîntors din tenebre, bisericile incendiate și închise – pentru că, chipurile, ar fi cuiburi de spioni de-ai Kremlinului -, tineri luați cu arcanul și trimiși să moară într-un război care nu este al lor, de parcă acest nefericit de Zelenski nu ar vrea altceva decât o purificare etnică. Budapesta, văzându-și consângenii hăituiți, i-a îndesat... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale