Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.11.2022 00:16

În perioada 14 – 20.11.2022,


A A

Misiuni „de foc” ale pompierilor dâmbovițeni

Misiuni „de foc” ale pompierilor dâmbovițeni

În perioada 14 – 20 noiembrie a.c., echipajele de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Basarab I” al județului Dâmbovița au acționat la 38 evenimente: 6 incendii la gospodăriile populației (locuințe, anexe gospodărești, mijloace auto etc.), 1 incendiu de vegetație uscată, 11 acțiuni la accidente rutiere, 9 acțiuni de asistență persoane aflate în dificultate, 1 misiune pirotehnică pentru asanare de muniție și 10 acțiuni la alte situații de urgență (deblocări de ușă, salvări animale, asigurare zonă etc.). De asemenea, echipajele SMURD au fost solicitate și au intervenit la 178 cazuri medicale.

Echipajele din cadrul subunităților de intervenție au executat 58 misiuni de recunoaștere și informare preventivă în localități din raioanele de intervenție, 1 exercițiu în teren pentru antrenamentul forțelor de intervenție și 19 acțiuni de verificare la secțiile de ATI ale unităților spitalicești de pe raza județului Dâmbovița. În acest sfârșit de săptămână inspectori de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Basarab I” al județului Dâmbovița au desfășurat acțiuni de control inopinate la operatori economici din municipiul Târgoviște.

Verificările au vizat obiective cu aglomerări de persoane, iar scopul principal urmărit a fost acela al respectării numărului maxim de utilizatori, accesibilitatea căilor de evacuare, precum și respectarea altor măsuri de siguranță și prevenire împotriva incendiilor. În urma acțiunilor de control desfășurate la 6 operatori economici, au fost aplicate 3 amenzi contravenționale în cuantum total de 7.500 de lei, precum și 9 avertismente.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

De la Marea Unire la Marea Dezbinare
Infrastructura școlară, în continuă modernizare
ÎPS Nifon, în vizită pastorală la Pucioasa și Târgoviște Nord
Eveniment de suflet la Colegiul Prefectural Dâmbovița
Sumă record pentru investiții
Euro-integrare pentru România: între dorință și necesitate
Concertul "Romanța, regina inimilor", regal la Craiova
Comisia Europeană, vizită de lucru în județul Dâmbovița
Artista Corina Chiriac, eveniment de suflet la Târgoviște
Târnosirea Bisericii „Sf. Ioan Gură de Aur” din Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale