Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



08.04.2015 00:20

Inspectorul școlar adjunct, prof. Ovidiu Băsceanu, a vorbit despre...


A A

Mișcările din Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița

Mișcările din Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița

❚ Deși ocupă de două mandate funcția de inspector școlar adjunct, prof. Ovidiu Băsceanu nu s-a mai înscris la concursul anunțat pentru acest an din motive personale și pentru că dorește să se ocupe de studii, așa cum ne-a mărturisit ❚ Tot de la domnia sa am aflat că prof. Sorin Ion este noul inspector școlar general al ISJ Dâmbovița, validat pe 6 aprilie de Ministerul Educației ❚ La concursul pentru postul de inspector școlar general adjunct există o singură candidatură, prof. Gabriela Istrate de la Colegiul „C. Cantacuzino”, iar pentru funcția de director al Casei Corpului Didactic – două candidaturi: prof. Aurora Solomon, actualul director, și prof. Luminița Barbu, profesor metodist la această instituție

interviu cu prof. Ovidiu Băsceanu, inspector școlar general adjunct la ISJ Dâmbovița

PETRE DRĂGUȚOIU


Rep.: Prin concurs, de două candidaturi, ocupați funcția de inspector școlar general adjunct la ISJ Dâmbovița. De ce nu v-ați mai înscris la concursul anunțat pentru această funcție? Ce profesori vă erau contracandidați?

- Din motive personale. Mi-am procurat bilete pentru concediu, împreună cu familia, am fost hotărât să fac acest pas, concursul fiind probabil în aceeași perioadă. Vreau să acord mai mult timp pentru publicarea unor studii și articole de istorie și editarea în volum a tezei mele de doctorat. Având aceeași licență ca mine, în Istorie, știți bine că trebuie să cunoști foarte bine documentele, să studiezi arhivele locale, cele ale muzeelor și bibliotecilor etc. Trebuie să intri în colecțiile speciale și vreau să fac acest lucru, este o împlinire profesională. Am depus pasiune și eforturi ca profesor și inspector școlar general adjunct pentru școală, pentru elevi, dar solicitările maxime se adună ca și stresul. La concursul pentru funcția de inspector școlar general adjunct s-a înscris un singur candidat, prof. Gabriela Istrate de la Colegiul „Constantin Cantacuzino”, iar pentru director la Casa Corpului Didactic, prof. Aurora Solomon, încă în funcție, și Luminița Daniela Barbu, profesor metodist la această instituție. Concursurile se vor susține la Ministerul Educației, la o dată încă nestabilită, iar din comisia de examinare va face parte și noul inspector școlar general, prof. Sorin Ion.

 

Rep.: A rămas prof. Sorin Ion stabil pe postul de inspector școlar general? Unele surse susțineau că nu a fost validat de Ministerul Educației, în urma contestațiilor depuse de fostul inspector școlar general, prof. Luminița Preda.

- Prof. Sorin Ion este validat inspector școlar general de Ministerul Educației în urma concursului, iar luni, 6 aprilie, s-a și instalat în funcție. Astăzi (n.n. ieri) este la București pentru rezolvarea formalităților necesare de contract. Fostul inspector școlar general, dna prof. Luminița Preda, nu l-a contestat pe prof. Sorin Ion, dar a contestat rezultatul și procedura de susținere a concursului.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de George la 27.04.2015 18:39

Ma intreb cum or sustine, unii dintre actualii inspectorii care nu dau nici pe la ore, probele de inspectie la clasa si asistenta la ore, pentru concursul de inspectori scolari? Poate de data asta vor reusi cei merituosi si nu altfel...!!!

Domnule inspector scolar general, asigurati-va ca cei care vor alcatui echipa dumneavoastra pentru urmatorii 4 ani au si competente adecvate posturilor !

Sa speram ca va fi un concurs drept !

Sa castige cei mai buni si nu cei mai pilosi !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

"Nu cred că aș fi învățat limba română dacă nu mi-ar fi plăcut poporul român!"
Greva de la QUADRA merge înainte!
Recensământul populației, în faza recenzării la domiciliu,
„La COS Târgoviște, salariile sunt dezamăgitor de mici”
Majorarea salariului minim... la alegere!
„Sunt 200 de șomeri înregistrați la AJOFM care ar putea să revină”
„Automecanica Moreni stă mai bine decât fabricile de la Cugir”
Îngrijorări sindicale legate de conflictul Rusia – Ucraina!
Societățile din Apărare nu au bugetele aprobate pe 2021
Alianța de guvernare PSD-PNL, sub lupa sindicală


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale