Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



17.01.2017 00:18

După ce Carmen Holban și Oana Vlăducă au plecat pe posturi de deputați,


A A

"Mișcări de trupe” în Consiliul Local Municipal Târgoviște"


Următoarele două ședințe ordinare de Consiliu Local Municipal Târgoviște se anunță importante…

❚ Paul Patic, cadru didactic universitar, și Florin Ionete, manager de bancă, sunt cei doi social democrați care vor ocupa funcțiile de consilieri locali municipali vacantate, urmând să fie validați în funcții în ședința ordinară a Consiliului Local Municipal din această lună ❚ Potrivit primarului Cristian Stan, unul dintre posturile de viceprimar, vacantat de Carmen Holban, va fi ocupat tot de unul dintre consilierii PSD, însă luna viitoare ❚ Totodată, urmează să se susțină concurs și pentru funcția de citymanager, după ce recent s-a vacantat și acest post prin avansarea lui Liviu Stoica într-o funcție la nivel central

ANA MARIA POPESCU


Paul Patic, cadru didactic universitar, și Florin Ionete, manager de bancă, sunt cei doi social democrați care vor ocupa funcțiile de consilieri locali municipali vacantate de Carmen Holban și Oana Vlăducă, acum deputați în Parlamentul României. Potrivit primarului municipiului reședință de județ, Cristian Stan, președinte al PSD Târgoviște, cei doi social democrați își vor începe munca în folosul cetățenilor în curând, aceștia urmând să fie validați în funcții în ședința ordinară a Consiliului Local Municipal din această lună. Odată cu plecarea în Parlament a social democratei Carmen Holban, a rămas vacant și unul dintre posturile de viceprimar al municipiului, însă primarul Cristian Stan a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că acest post va fi ocupat de unul dintre consilierii PSD abia luna viitoare. Edilul susține că până în momentul de față nu s-a luat o decizie în ceea ce privește persoana care va ocupa această funcție administrativă extrem de importantă.

Totodată, de câteva zile s-a vacantat și postul de administrator public al municipiului Târgoviște, fostul citymanager fiind avansat într-o funcție la nivel central. Liviu Stoica a fost numit președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției pentru Agenda Digitală a României, instituție publică de specialitate a administrației publice centrale care are rolul de opera sisteme informatice destinate guvernării electronice. Această Agenție gestionează printre altele Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), Sistemul pentru atribuirea autorizațiilor de transport internațional rutier de marfă, pentru atribuirea electronică a traseelor naționale din programele de transport, dar și Sistemul Electronic de Plată online cu cardul a taxelor și impozitelor. Potrivit primarului Cristian Stan, pentru ocuparea acestei funcții vacante se va organiza un concurs, însă nu a fost încă stabilită data la care va avea loc acesta.

„Ajungem la poziția numărul 16 pe lista de candidaturi a PSD”

„În urma vacantării posturilor de consilier local pe care le-a ocupat doamnele Carmen Holban și Oana Vlăducă urmează să fie validați în ședința de Consiliu Local Municipal din această lună doi supleanți și anume Patic Paul Ciprian, cadru didactic universitar, și Ionete George Florin, manager clientelă la Banca Română de Dezvoltare. Prin aceste două validări ajungem la poziția numărul 16 pe lista de candidaturi a Partidului Social Democrat. Nu m-aș fi gândit niciodată că o să ajungem la poziția numărul 16, dar iată că am ajuns și suntem la începutul mandatului... Iată că Partidul Social Democrat are resurse importante, sunt doi oameni de valoare, doi oameni care am convingerea că vor face față exigențelor din Consiliul Local Municipal. Cel de-al doilea viceprimar va fi ales în februarie, în ședința ordinară. Nu am nicio propunere până nu discut în interiorul Organizației. În ceea ce privește funcția de administrator public se dă un concurs... Condițiile de concurs vor rămâne aceleași, nu am schimbat nimic, sunt așa cum au fost anterior”, a declarat primarul municipiului, Cristian Stan.

În ceea ce privește vacantarea postului de administrator public, edilul municipiului a declarat că regretă plecarea la nivel central a lui Liviu Stoica și consideră că acesta ar fi trebuit lăsat la Târgoviște, aici unde avea de dus la final multe proiecte administrative. „Eu nu știu ce înseamnă foarte clar Agenda Digitală, dar ar fi fost bine să fie altă persoană vizată pentru această funcție. Este părerea mea, ca și reprezentant al administrației publice locale. Pentru noi este o pierdere...”, a subliniat primarul municipiului reședință de județ.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale