Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



01.06.2014 03:51

FC Aninoasa – Bradul Moroeni 3–2 (0-1)


A A

Miraculoasa Aninoasa

Miraculoasa Aninoasa

❚ Meci plin de dramatist la Aninoasa, unde echipa lui Remus Gâlmencea a trecut prin mari emoții cu Bradul Moroeni

❚ Oaspeții au condus cu 1-0, și-au dublat avantajul în partea a doua, însă gazdele au revenit spectaculos, întorcând rezultatul

❚ Golul victoriei a apărut la ultima fază, în al patrulea minut de prelungire, când Diță a finalizat pasa lui Mirel Matei și a propulsat pe FC Aninoasa în postura de mare favorită la câștigarea Ligii a IV-a

 

MĂDĂLIN RĂDUCU


 

Stadion „FC Aninoasa”. Spectatori: 150. Au marcat: Săvulescu (61-aut), Pahonțu (68), Diță (90+4) / Leotescu (34), Florescu (55). Șuturi spre poartă: 16-13. Șuturi pe poartă: 10-7. Cornere: 6-6. Au arbitrat: Cristi Catană 7 - Răzvan Dobre 7,5, Ionuț Ifrim 7. Observator AJF: Gigi Ionescu. Cartonașe galbene: M. Matei (16), Neagu (59), Diță (90+4 )/ Tudose (23), Leotescu (40), Călinescu (61), Eftimie (65), Tudorache (86), Homeghi (87).


Aninoasa: I. Nicolae - V. Nicolae, Neagu, Pahonțu - D. Matei, Rusu (62 A. Maican), B. Matei, Albu, Diță - M. Matei, Moțoi. Antrenor: Remus Gâlmencea.

Moroeni: Eftimie - Nedelcu (66 Vasile), Tudose, Dumitrescu - Călinescu, Săvulescu (70 Moiceanu), Blas, Cristian, Leotescu - Florescu (75 Homeghi), Iosif (78 Tudorache). Antrenor: Florin Tudose.

Leotescu (26) a tras primul semnat de alarmă mai serios, cu un șut de la 25 de metri prins în doi timpi de I. Nicolae. Apoi, același Leotescu (34) a semnat deschiderea scorului, după ce a reluat cu latul, din prima, centrarea venită din banda dreaptă de la Călinescu. Șocul ședinței fulger ținută de Gâlmencea nu s-a văzut deloc în repriza a doua. Cel puțin în debutul acesteia, pentru că tot Bradul a fost echipa mai periculoasă.

 

În acest sens, Florescu (55) a dublat avantajul, fructificând pasa înaltă venită de la Iosif. Aninoasa n-a dezarmat și a demonstrat că este în continuare o specialistă în ceea ce privește fazele fixe. Săvulescu (61) le-a dat o mână de ajutor gazdelor, după ce a marcat în propria poartă în urma unui corner. Șarjele ofensive au fost răsplătite, astfel că Pahonțu (68) a restabilit egalitatea, iar finalul se anunța incendiar.

 

Leotescu (69) a trimis puțin pe lângă poarta lui I. Nicolae, deși se afla la doar 6 m de aceasta, în timp ce Eftimie a respins cu mult efort șutul lui D. Matei (78). Moroeniul a ieșit pe contraatac în ultimele minute, însă tot Aninoasa a fost mai periculoasă.

 

Lovitura de cap din poziție excelentă a lui I. Maican (90+2) avea să prevestească golul victoriei. Diță (90+4) a șutat cu sete, după ce M. Matei a pătruns nestingherit de nimeni, iar echipa lui Gâlmencea are și mai neted drumul spre titlu.

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale