Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.09.2022 00:16

VOX POPULI


A A

Ministrul Energiei, ținta ironiilor printre dâmbovițeni

Ministrul Energiei, ținta ironiilor printre dâmbovițeni

Ștefan Khalil


Ultimele afirmații făcute în spațiul public de către actualul ministru al Energiei, Virgil Popescu, a stârnit un val de reproșuri din partea oamenilor, dar și de ironii, după ce acesta le-a recomandat românilor să-și schimbe becurile, electrocasnicele din casă, dar și centralele pe gaz pentru a reduce consumul. Acesta a recomandat și panourile fotovoltaice, precizând că el plătește doar 120 de lei la energia electrică.

Reporterii cotidianului nostru au vorbit cu mai mulți dâmbovițeni despre declarațiile ministrului Virgil Popescu, întrebându-i pe aceștia dacă își permit să-și schimbe în lunile următoare, până la venirea iernii, toate aparatele electrocasnice și să-și monteze panouri fotovoltaice pentru curent electric?

*Este incredibil în ce țară trăim și ce ministru al Energiei avem. Acolo trebuia numit cineva capabil, mai ales în vremurile astea grele. Eu nu am bani să-mi schimb acum toată aparatura, dar îl aștept pe el s-o facă, dacă tot a propus. O să-l rog și televizorul să mi-l schimbe.

*Cine are bani să-și schimbe toate aparatele din casă și să-și monteze panouri fotovoltaice, are bani și să-și plătească facturile. În orice caz, eu cu soția am râs copios la declarațiile ministrului de la Energie.

*Uitați-vă și dumneavoastră ce politicieni penibili avem. Hoți au fost toți, chiar și cei de pe vremea lui Ceaușescu, doar că se fura mai cu limită... Acum, sunt și hoți, dar mai ales proști. Eu mi-am luat aparatura asta în ani de zile, el, cu salariul lui, se duc o dată la magazin și o cumpără.

*Asta dovedește ce politicieni rupți de realitate avem! Au impresia că este la îndemâna oricui să-și cumpere panouri fotovoltaice sau să-și schimbe aparatura din casă, așa, când vrea ministrul... Ei nu știu cum trăiește omul de rând, ei sunt fii de securiști, născuți bogați. Habar nu au ce înseamnă să nu-ți ajungă banii într-o lună. Eu nu o să-mi schimb nimic, sper doar să mă descurc să-mi plătesc facturile și tratamentele mele și ale soției, că avem o vârstă, suntem bolnavi.

*Sigur că nu-mi permit, am pensia puțin peste 3000, soția nu ajunge nici la 2000, dar noi ne schimbăm aparatura prin casă? De panouri nu vorbesc, că stăm la apartament. Îl rog pe domnul Virgil Popescu să-mi recomande și mie un microunde, că al meu e din acela vechi nemțesc, consumă o grămadă de curent până încălzește...

*Este strigător la cer cine a ajuns să conducă Ministerul Energiei. Ne facem de râs cu el. Să ne zică și nouă ce fel de aparate și-a luat el de a putut să le schimbe atât de repede dintr-un foc. Că noi suntem proști, nu știm să ne orientăm.

Declarațiile ministrului Popescu au venit după ce Comisia Europeană a transmis că toate țările membre, inclusiv România, trebuie să facă economie la energia electrică. Virgil Popescu nu a fost însă convingător în fața oamenilor, alegându-se cu multe ironii și antipatii.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Războiul din Ucraina și amenințările lui Putin, în ochii dâmbovițenilor
Oprirea gazului rusesc către Europa
Dolarul american, mai scump decât euro
Înghețarea salariilor și pensiilor din cauza datoriei publice
România, aproape de o criză alimentară?!
Suspendarea angajărilor la stat, în colimatorul opiniei publice
Creșterea prețului la combustibil scoate dâmbovițenii din case
„României i s-a făcut o mare nedreptate”
„Nu cred că am face față unei inflații de 20%!”
„O să avem o masă mai săracă anul acesta de Paște”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Valorile în care credem

Desigur, a discuta despre valori pare ceva banal, într-o lume în care sursele de informare ne invadează parcă prea mult viața. De multe ori, cuvintele seci ocupă spațiu public, iar fără să ne dăm seama preluăm automat expresii pompoase, fără a le trece suficient prin filtrul gândirii personale.

Teoretic, într-o lume utopică, avem anumite valori care ne veghează existența. Astfel, putem să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale