Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.09.2022 00:16

VOX POPULI


A A

Ministrul Energiei, ținta ironiilor printre dâmbovițeni

Ministrul Energiei, ținta ironiilor printre dâmbovițeni

Ștefan Khalil


Ultimele afirmații făcute în spațiul public de către actualul ministru al Energiei, Virgil Popescu, a stârnit un val de reproșuri din partea oamenilor, dar și de ironii, după ce acesta le-a recomandat românilor să-și schimbe becurile, electrocasnicele din casă, dar și centralele pe gaz pentru a reduce consumul. Acesta a recomandat și panourile fotovoltaice, precizând că el plătește doar 120 de lei la energia electrică.

Reporterii cotidianului nostru au vorbit cu mai mulți dâmbovițeni despre declarațiile ministrului Virgil Popescu, întrebându-i pe aceștia dacă își permit să-și schimbe în lunile următoare, până la venirea iernii, toate aparatele electrocasnice și să-și monteze panouri fotovoltaice pentru curent electric?

*Este incredibil în ce țară trăim și ce ministru al Energiei avem. Acolo trebuia numit cineva capabil, mai ales în vremurile astea grele. Eu nu am bani să-mi schimb acum toată aparatura, dar îl aștept pe el s-o facă, dacă tot a propus. O să-l rog și televizorul să mi-l schimbe.

*Cine are bani să-și schimbe toate aparatele din casă și să-și monteze panouri fotovoltaice, are bani și să-și plătească facturile. În orice caz, eu cu soția am râs copios la declarațiile ministrului de la Energie.

*Uitați-vă și dumneavoastră ce politicieni penibili avem. Hoți au fost toți, chiar și cei de pe vremea lui Ceaușescu, doar că se fura mai cu limită... Acum, sunt și hoți, dar mai ales proști. Eu mi-am luat aparatura asta în ani de zile, el, cu salariul lui, se duc o dată la magazin și o cumpără.

*Asta dovedește ce politicieni rupți de realitate avem! Au impresia că este la îndemâna oricui să-și cumpere panouri fotovoltaice sau să-și schimbe aparatura din casă, așa, când vrea ministrul... Ei nu știu cum trăiește omul de rând, ei sunt fii de securiști, născuți bogați. Habar nu au ce înseamnă să nu-ți ajungă banii într-o lună. Eu nu o să-mi schimb nimic, sper doar să mă descurc să-mi plătesc facturile și tratamentele mele și ale soției, că avem o vârstă, suntem bolnavi.

*Sigur că nu-mi permit, am pensia puțin peste 3000, soția nu ajunge nici la 2000, dar noi ne schimbăm aparatura prin casă? De panouri nu vorbesc, că stăm la apartament. Îl rog pe domnul Virgil Popescu să-mi recomande și mie un microunde, că al meu e din acela vechi nemțesc, consumă o grămadă de curent până încălzește...

*Este strigător la cer cine a ajuns să conducă Ministerul Energiei. Ne facem de râs cu el. Să ne zică și nouă ce fel de aparate și-a luat el de a putut să le schimbe atât de repede dintr-un foc. Că noi suntem proști, nu știm să ne orientăm.

Declarațiile ministrului Popescu au venit după ce Comisia Europeană a transmis că toate țările membre, inclusiv România, trebuie să facă economie la energia electrică. Virgil Popescu nu a fost însă convingător în fața oamenilor, alegându-se cu multe ironii și antipatii.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Carnea de miel, un lux pentru mulți români în acest an de Paște
Cum fac față dâmbovițenii noilor scumpiri
Comasarea alegerilor locale și europarlamentare
Dâmbovițenii, îngrijorați de facturile mari de la utilități
România în Spațiul Schengen
Protestele angajaților din sistemul public, în vizorul opiniei publice
Factura la gaze în iarnă, cu prețuri plafonate
Restricțiile la plățile cash, luate la „bani mărunți”
Dâmbovițenii salută măsura plafonării prețurilor la alimente
Dâmbovițenii, îngrijorați de creșterea prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale