Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.09.2021 00:14

În discuțiile purtate cu sindicaliștii dâmbovițeni,


A A

Ministerul Apărării, mulțumit de Uzina Mija și Automecanica Moreni

Ministerul Apărării, mulțumit de Uzina Mija și Automecanica Moreni

*Se pare că atât ministrul Ciucă, cât și membrii staff-ului său au fost foarte mulțumiți de productivitatea Uzinei din Mija. Produsele oferite de aceștia pentru Ministerul Apărării Naționale au fost mai mult decât utile, spune liderul de sindicat al Automecanicii din Moreni, Constantin Bucuroiu

*De asemenea, ministrul a apreciat că UM Mija este foarte preocupată de programe de cercetare și dezvoltare

 

Liderul de sindicat al Uzinei Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu a avut zilele trecute o întâlnire cu Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă. Subiectele principale abordate în această întâlnire au fost activitățile derulate de Uzina Mecanică Mija și Uzina Automecanica Moreni. Din partea uzinei de la Mija a participat directorul executiv, Sorin Chivu alături de liderul de sindicat al instituției, Nicolae Vasile. Automecanica Moreni a fost reprezentată tot de directorul instituției, Bogdan Răzvan Eugen.

Se pare că atât ministrul Ciucă, cât și membrii staff-ului său au fost foarte mulțumiți de productivitatea Uzinei din Mija. Produsele oferite de aceștia pentru Ministerul Apărării Naționale au fost mai mult decât utile, spune liderul de sindicat al Automecanicii din Moreni, Constantin Bucuroiu. De asemenea, ministrul a apreciat că UM Mija este foarte preocupată de programe de cercetare și dezvoltare.

„Am avut ieri o întâlnire la solicitarea Alianței Sindicatelor din Industria de Apărare și Aeronautică către Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă pentru cele două uzine din județul Dâmbovița, mă refer la conducerea Uzinei Mija și Uzinei Automecanica Moreni. De la Mija a participat domnul director Sorin Chivu și liderul de sindicat, Nicolae Vasile. De la Automecanica Moreni a participat directorul Bogdan Răzvan Eugen. Vreau să vă spun că ministrul Ciucă și cei din staff-ul care au fost prezenți au răspuns pozitiv la solicitările pe care UM Mija le-a avut pe diverse produse pe care ei le fac pentru Ministerul Apărării Naționale. Au apreciat foarte mult că UM Mija este preocupată de cercetare și dezvoltare, iar în momentul de față au programe de cercetare pe mai multe produse care sunt agreate de Ministerul Apărării Naționale. Aici s-a creat un front destul de mare pe anumite teme și produse pentru Ministerul Apărării Naționale”, a precizat Constantin Bucuroiu.

Acesta a mai afirmat că pentru Automecanica din Moreni au fost abordate subiecte pentru programul de mentenanță. Constantin Bucuroiu a spus că uzina a mai cerut 10 mașini pentru anul 2021, iar ministrul a avut un răspuns pozitiv în urma acestei solicitări. Totuși, cei din cadrul Ministerului Apărării Naționale au avut și câteva completări pentru produsul Transportorul 8x8 Saur-2, unde ar mai avea loc niște îmbunătățiri.

,,La Automecanica Moreni au fost dezbătute subiecte precum programul de mentenanță. Uzina a solicitat încă un plus de 10 mașini pentru mentenanță pe anul 2021, la care Ministerul a răspuns pozitiv și a spus că va sprijini în continuare Automecanica Moreni, dar în același timp au făcut afirmații la adresa produsului Transportorul 8x8 Saur-2, pe care Armata l-ar vedea mult îmbunătățit împreună cu Agenția de Cercetări Tehnice și Tehnologii Militare, cât și Academia Militară. Domnul Ciucă a menționat că pune la dispoziția celor două instituții pentru a sprijini îmbunătățirea performanțelor transportorului”, a afirmat liderul de sindicat al Automecanicii Moreni, Constantin Bucuroiu.

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Autoritățile locale din Runcu anunță noi proiecte de investiții
Medicii de familie, cu plata la zi
Turismul dâmbovițean, în regres
Gaze naturale în comuna Raciu
252 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Parteneriat important la orizont
241 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Primăria Runcu își propune asfaltarea a trei kilometri de drumuri
Scăderi importante privind autorizațiile de construcție pentru locuințe
263 de locuri de muncă disponibile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale