Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.05.2022 00:18

Ieri, la Târgoviște,


A A

Mii de tineri prezenți la Parada Absolvenților

Mii de tineri prezenți la Parada Absolvenților

*Tinerii absolvenți au fost însoțiți în ritmuri de fanfară ale elevilor de la Liceul de Arte ”Bălașa Doamna” din Târgoviște

 

Peste 1.500 de tineri au animat ieri străzile municipiului Târgoviște, la Parada Absolvenților de liceu, ediția 2022, eveniment organizat de Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița.  Aceștia au plecat de la Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița  și s-au îndreptat prima dată către Muzeul de Istorie , după care, următoarea oprire a fost  Colegiul Economic ”Ion Ghica” Târgoviște, elevii urmând să se oprească după pe Platoul din fața Instituției Prefectului. Ultima oprire a fost în fața Primăria Municipiului Târgoviște.

Fiecare liceu a prezentat aspecte specifice unității de învățământ (mesaje, ținute reprezentative, sloganuri etc.). Totodată, pe întreaga durată a paradei, jandarmii și polițiștii dâmbovițeni, au menținut siguranța. La eveniment au participat și autoritățile locale. Printre aceștia se numără și președintele CJD, Corneliu Ștefan,  care i-a felicitat și le-a urat succes tinerilor absolvenți de liceu.

„Au ajuns la finalul unei etape importante din viața lor: absolvirea liceului. Au fost patru ani frumoși plin de rezultate și, sunt convins, cu momente de care își vor aduce aminte cu plăcere peste ani și ani. Felicit absolvenții tuturor liceelor târgoviștene și dâmbovițene! Au muncit mult pentru a ajunge aici! De asemenea, le mulțumesc profesorilor și părinților lor pentru că le-au fost alături pe tot parcursul celor patru ani. Meritați tot ce este mai bun!”, a fost mesajul președintelui CJD, Corneliu Ștefan.

Nu în ultimul rând, la eveniment a participat și primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, care transmis: „Parada absolvenților înseamnă o bucurie exclamată a elevilor și cadrelor didactice. Bucuria satisfacțiilor acumulate de-a lungul anului școlar, bucuria succeselor muncite, bucuria și nerăbdarea pentru ce va să vină. Eu cred că vor veni lucruri bune, pentru că am încredere în acești tineri, în îndrumătorii lor și în șansele pe care le vor fructifica. Viitorul lor este și al nostru”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Adevăratele alegeri!
Promovabilitate de 69,74% în județul Dâmbovița
Universitatea „Valahia” din Târgoviște, reprezentată în Grecia
Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul
Biblioteca Județeană, în căutarea unui sediu pentru filiala de carte în limbi străine
2644 de elevi prezenți la a doua probă scrisă a Examenului de Bacalaureat
Cea de-a X-a ediție a Festivalului Babel 2022, la final
Nicio fraudă la prima probă a Examenului de Bacalaureat
Teatrul „Tony Bulandra”, memorandum cu teatrele din India și Kazahstan
Bibliotecarii migrează spre funcționari publici


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Războiul lui Putin, la scara necuprinsă a Universului

Găuri negre (blackhole) și stele neutronice sunt în ciocnire între ele și, apoi, fuzionează; un obiect cosmic misterios dintr-o galaxie pitică, aflată la 3 miliarde ani-lumină de Terra „a produs 1600 de explozii de energie în doar 60 de ore; celebrul telescop spațial Hubble, iscodind cu ochiul său magic Universul, a descoperit rămășițele gazoase ale unei supernove antice rătăcind în Marele Nor al lui Magellan și că centrul Căii... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale