Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.05.2022 00:11

La Direcția Silvică Dâmbovița,


A A

Mii de puieți livrați de Pepiniera Centrală Găești

Mii de puieți livrați de Pepiniera Centrală Găești

*Pepiniera Centrală Găești este una dintre cele mai mari pepiniere din sudul României

 

În continuare, Pepiniera Centrală Găești rămâne o sursă foarte importantă de puieți forestieri pentru județul Dâmbovița. Directorul general al Direcției Silvice, Petre Marin, a transmis recent că de la Pepiniera Centrală Găești au fost livrați 149 de mii puieți către subunitățile instituției. Totodată, la Pepiniera din Găești este produs și materialul săditor. Directorul Petre Marin preciza că materialul săditor este trimis și către alte direcții din țară, iar în anumite situații, este adus material săditor de la alte direcții…În ceea ce privește structura Direcției Silvice Dâmbovița, aceasta are opt ocoale silvice și o pepinieră centrală.  

„Vă pot informa că Direcția Silvică Dâmbovița funcționează cu opt ocoale silvice  și o pepinieră centrală, unde producem materialul săditor. Mai luăm și de la alte direcții, evident, și noi mai oferim material săditor către alte direcții. În această primăvară, de la Pepiniera Găești, au fost livrați către subunitățile Direcției Silvice Dâmbovița 149 de mii de puieți. Considerăm că cifra este una foarte bună, iar productivitatea se menține la un nivel ridicat”, a declarat directorul general al Direcției Silvice Dâmbovița, Petre Marin.

Pepiniera Centrală Găești este una dintre cele mai mari pepiniere din sudul României. Aceasta nu numai că deține o suprafață mare de teren, dar are și o gamă foarte diversificată de plante.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Medicii de familie, în continuare greu de găsit
Eveniment inedit organizat la Dobra
Consumul de droguri și alcool la volan, "tras pe dreapta" de polițiști
Măsuri contra caniculei
Programul de lucru al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte va fi prelungit
Terenurile agricole, valorificate la maxim
Școala din Moroeni Glod a primit sprijin din partea Bisericii
Numărul urgențelor la UPU este în creștere
Numărul urgențelor la UPU este în creștere
Schimb de experiență româno-americană la Jandarmeria Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șansa României (I)

Războiul din Ucraina a adus o poziționare europeană fantastică pentru România. Să trecem peste mesajele imediate, în special legate de imagine, și să vedem cum abordăm, structurat, această fereastră de oportunitate.

Resursele naturale, fie ele gaze naturale sau metale prețioase, devin incredibil de importante în jocul autonomiei strategice europene. România are nevoie acum de o abordare... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale