Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



09.06.2022 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Mihalcea va avea o misiune grea

Mihalcea va avea o misiune grea

Noul antrenor al Chindiei Târgoviște este Adrian Mihalcea, tehnician care a pregătit-o în sezonul trecut pe Unirea Slobozia, echipă din liga secundă. Clubul dâmbovițean a anunțat la începutul acestei săptămâni, în mod oficial, faptul că înțelegerea cu Emil Săndoi nu a mai fost prelungită, iar apoi l-a prezentat pe Mihalcea. Fostul mare jucător de la Dinamo București este un antrenor din noul val, care a atras de-a lungul timpului cuvinte de laudă, chiar dacă până în acest moment nu a reușit vreo perfomanță notabilă.

Majoritatea suporterilor târgovișteni nu privesc cu ochi buni această numire și sunt de părere că plecarea lui Emil Săndoi va fi regretată. Chindia se reunește la începutul săptămânii viitoare, iar Mihalcea trebuie să gândească un program de pregătire bun, astfel încât formația târgovișteană să arate bine în sezonul care stă să înceapă. Conducerea clubului a oferit garanții legate de faptul că jucătorii importanți din stagiunea precedentă, cu excepția lui Iacob, care a ajuns la Rapid București, nu vor pleca de la Târgoviște.

Rămâne de văzut ce jucători își dorește Mihalcea la Târgoviște și dacă aceștia vor putea fi aduși, ținând cont de faptul că bugetul clubului dâmbovițean nu este unul extrem de generos. Noul antrenor al formației târgoviștene preferă jucătorii care pun osul la treabă, care nu se feresc de dueluri, cărora le place agresivitatea pozitivă, astfel că din acest punct de vedere putem spune că stilul de joc al Chindiei nu se va schimba prea mult. Adi Mihalcea va avea o misiune grea la Târgoviște, iar faptul că o parte a suporterilor târgovișteni nu au încredere în el nu este un lucru deloc ușor.

Singura metodă prin care Mihalcea le poate arăta fanilor că se înșeală este prin jocul prestat de echipa dâmbovițeană, dar mai ales de rezultatele obținute. Pentru Chindia urmează al patrulea sezon consecutiv pe prima scenă fotbalistică, vor urma multe dueluri încinse și sper că cei din cadrul clubului au învățat din greșelile făcute în stagiunea precedentă, iar formația târgovișteană nu va mai ajunge în situația de a trăi cu mari emoții finalul de sezon. Sunt multe lucruri de pus la punct, e nevoie de răbdare, însă Chindia trebuie să arate mai bine decât a făcut-o în finalul stagiunii recent încheiate.

 


Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La 5 minute de prima absolvire
Meciul adevărului pentru târgovișteni
Șansa lui Irinel
Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale