Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.09.2022 00:09

Eșec decisiv


A A

Mihalcea pleacă de la Chindia

Mihalcea pleacă de la Chindia

* Chindia Târgoviște a pierdut cu Universitatea Cluj, 0-1, și rămâne pe ultimul loc în SuperLiga, cu doar trei puncte

 

Chindia Târgoviște nu a reușit să câștige nici măcar unul dintre cele zece partide disputate până acum în SuperLiga. Adus în vară în locul lui Emil Săndoi, Adrian Mihalcea a transmis că se gândește la play-off, în momentul în care a preluat formația târgovișteană, însă rezultatele înregistrate, dar mai ales jocul prestat, au lăsat de dorit. În ultima etapă, Chindia Târgoviște a pierdut cu Universitatea Cluj, 0-1, și rămâne pe ultimul loc în SuperLiga, cu doar trei puncte. În urma acestei înfrângeri, Adrian Mihalcea a transmis că nu va mai continua pe banca tehnică a Chindiei.

Mihalcea: „A fost ultimul meci, avusesem ultimatum”

Antrenorul care a condus Chindia în acest început de sezon s-a declarat mulțumit de modul în care echipa a evoluat cu U Cluj și speră ca formația târgovișteană să arate mai bine după plecarea lui. „Am încercat să revenim în joc și am aruncat toți jucătorii de atac pe care îi aveam. A fost o primă repriză liniștită, fără faze de poartă. În a doua repriză am intrat foarte bine, am avut două ocazii foarte mari, am luat gol la singura lor ocazie de gol. Apoi, am dominat finalul de meci. Nu sunt multe de zis. S-au dăruit, au înțeles că era o șansă mare de a câștiga puncte astăzi. Nu am reușit și, din păcate, uitați-vă în ce situație suntem. Cred că se vor lua unele măsuri. Mai mult ca sigur. Da, ultimul meci. Avusesem ultimatum. Dacă reușeam să câștig aici, cred că aș fi continuat. Așa nu văd. Echipa parcă e blocată în fața apărării adverse. Am avut extrem de multe ocazii, dar nu am reușit să câștigăm. Astăzi chiar nu sunt supărat. Au respectat ceea ce le-am cerut. Ocazii am avut, n-aș avea ce să le spun. Poate lipsa norocului ar fi ca și minus, dar au nevoie de un declic. Aceștia suntem. Băieții au nevoie de încredere. După atâtea rezultate negative, este un blocaj mental. Uitați-vă că în situații clare, deciziile sunt eronate. Sunt convins că pot reuși. Au nevoie de o victorie”.

Neagoe: „I-am făcut fericiți pe suporteri”

De partea cealaltă, antrenorul Universității, Eugen Neagoe, și-a felicitat jucătorii pentru efortul depus și pentru victoria obținută, mai ales că suprafața de joc a fost una dificilă. „Trebuie să fim mai puternici. Am spus înaintea jocului, că nu m-am speriat deloc, că știam că jucătorii care intră o să facă un joc bun. Trebuie să-i felicit, că nu au cedat niciun moment. Am avut o discuție cu băieții în vestiar și le-am spus că trebuie să atacăm mai mult, după ce am marcat. Asta a fost singurul reproș pe care l-am adus în această seară. Au dat tot ce au putut pe un teren foarte, foarte rău. Din păcate, aici, la Mediaș era mereu un gazon bun. Am încercat să jucăm. O mai spun o dată, trebuie să-i felicit pe jucători pentru efortul fantastic. Cred că i-am făcut fericiți pe suporteri în această seară. Mi-aș dori să câștigăm mai lejer, să stăm mai liniștiți pe final. Era stabilit înainte jocului ca Fulop și Vlădoiu să intre la pauză. Indiferent de rezultat, pe amândoi trebuia să-i introduc la pauză, așa cum le-am promis înainte de joc, așa a fost strategia”.

 

 


Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale