Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.09.2022 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Mihalcea a cedat! Cam târziu...

Mihalcea a cedat! Cam târziu...

Adrian Mihalcea și-a acceptat eșecul profesional după mandatul petrecut pe banca tehnică a Chindiei Târgoviște. Condiționat de asociați, a cedat după ultimul eșec, cu Universitatea Cluj. Și-a anunțat demisia în direct, lăsând echipa într-o situația ingrată, ultima în Liga 1, fără victorie după 11 etape. Sincer, era mai bine să fi plecat mai devreme

. Devenise evident că echipa e blocată, în primul rând la nivel mental, incapabilă să bată pe cineva, oricâte eforturi ar fi depus. Mihalcea s-a agățat de șansa lui, însă etapele au trecut, iar Chindia s-a afundat tot mai tare în hăul retrogradării. Este un moment important pentru Chindia, cu negocieri pe mai multe direcții. S-a discutat cu Mircea Rednic, se discută și cu Erik Lincar, dar mai sunt și alte variante.

Următoarea dilemă: pică și conducerea executivă? Fanii solicită într-un număr foarte mare plecarea președintelui Marcel Ghergu, nemulțumiți de politica falimentară de transferuri, de neinspirația de a-l aduce pe Mihalcea, un antrenor mediocru de la Liga a 2-a, dar și de modul șocant în care a ajuns Chindia sub mandatul său.

Se va umbla și la vicepreședintele Adrian Dumitru, directorul Companiei de Apă Târgoviște. Un alt subiect sensibil, ce ascunde multe jocuri de culise. La Chindia urmează o perioadă interesantă, dar foarte grea.

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Alegerea Toni (cul) Petrea
Gura Șuții și Ziduri au luptat frumos
Cristian Stan crede că se vor obține rezultate mai bune
Comportare foarte bună la Cavalerii Viitorului
Flacăra merita mai mult
Gabriel Pleșea, aur la Cupa Temerarul
Toni Petrea a preluat Chindia
6 oferte depuse pentru construirea noului stadion
Succesul care nu mai vine
Mihalcea pleacă de la Chindia


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Valorile în care credem

Desigur, a discuta despre valori pare ceva banal, într-o lume în care sursele de informare ne invadează parcă prea mult viața. De multe ori, cuvintele seci ocupă spațiu public, iar fără să ne dăm seama preluăm automat expresii pompoase, fără a le trece suficient prin filtrul gândirii personale.

Teoretic, într-o lume utopică, avem anumite valori care ne veghează existența. Astfel, putem să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale