Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.09.2022 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Mihalcea a cedat! Cam târziu...

Mihalcea a cedat! Cam târziu...

Adrian Mihalcea și-a acceptat eșecul profesional după mandatul petrecut pe banca tehnică a Chindiei Târgoviște. Condiționat de asociați, a cedat după ultimul eșec, cu Universitatea Cluj. Și-a anunțat demisia în direct, lăsând echipa într-o situația ingrată, ultima în Liga 1, fără victorie după 11 etape. Sincer, era mai bine să fi plecat mai devreme

. Devenise evident că echipa e blocată, în primul rând la nivel mental, incapabilă să bată pe cineva, oricâte eforturi ar fi depus. Mihalcea s-a agățat de șansa lui, însă etapele au trecut, iar Chindia s-a afundat tot mai tare în hăul retrogradării. Este un moment important pentru Chindia, cu negocieri pe mai multe direcții. S-a discutat cu Mircea Rednic, se discută și cu Erik Lincar, dar mai sunt și alte variante.

Următoarea dilemă: pică și conducerea executivă? Fanii solicită într-un număr foarte mare plecarea președintelui Marcel Ghergu, nemulțumiți de politica falimentară de transferuri, de neinspirația de a-l aduce pe Mihalcea, un antrenor mediocru de la Liga a 2-a, dar și de modul șocant în care a ajuns Chindia sub mandatul său.

Se va umbla și la vicepreședintele Adrian Dumitru, directorul Companiei de Apă Târgoviște. Un alt subiect sensibil, ce ascunde multe jocuri de culise. La Chindia urmează o perioadă interesantă, dar foarte grea.

 

 

Costin Mihai



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă la volei feminin
Un an ratat
Fără punct în Cupa României
S-au stabilit sferturile de finală
Cupa Satelor, cu turneu final la Nucet
Loc de joacă inaugurat și în satul Săteni
CSM Târgoviște, reprezentată cu succes la Vrancea
Chindia, departe de obiectivul propus
O campioană mondială a înotat la Târgoviște
Cupa Moș Crăciun la înot


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Funcționarul european

Discutăm enorm despre sistemul de decizii și dacă e pregătită Uniunea Europeană pentru o extindere la peste 30 țări, dar de cele mai multe ori abordam subiectul doar la nivel politic. Funcționarul european joacă un rol enorm, dar puțini sunt aceea care discută deschis despre evoluția sa.

Este deja de notorietate faptul că avem un segment aparte de funcționari publici care lucrează în cadrul... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter




Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale