Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.12.2014 00:08

Atac total: disputa s-a mutat în mediul virtual


A A

Mihălăchioiu continuă lupta cu Tudor

Mihălăchioiu continuă lupta cu Tudor
Armand Mihălăchioiu nu-l „slăbește” deloc pe președintele AJF Dâmbovița, Emil Tudor

MĂDĂLIN RĂDUCU

 


 

Pozițiile publice afișate de Armand Mihălăchioiu sunt contra conducerii AJF Dâmbovița. Fostul arbitru l-a atacat ori de câte ori a avut ocazia pe Emil Tudor. Totuși, numirea lui Ioan Negoescu în funcția de președinte al CJA, l-a făcut pe Mihălăchioiu să spună despre șeful fotbalului dâmbovițean că „a făcut o mutare inteligentă”.

În schimb, atacurile au continuat o dată cu desfășurarea ultimelor evenimente. Recent, fostul arbitru a lansat o serie de acuzații la adresa pe pagina personală de Facebook. Interesant este că Mihălăchioiu nu le dă numele celor pe care îi acuză, preferând să apeleze la sintagme precum „șarpele cu ochelari”, „reptilă târâtoare”, „nevertebrată” sau „fripturist”. Însă este clar că face referire la Emil Tudor și Liviu Gligoraș.

„A condus AJF-ul după principiul «divide et impera»”

Mihălăchioiu a fost surprins de demisiile lui ªerban Necșulescu și Mihai Buciumeanu, iar deciziile acestora le pune pe seama acțiunilor întreprinse de Emil Tudor. „Sunt dezamăgit și intrigat de faptul cum o reptilă târâtoare, care nu a facut nimic în și pentru fotbal în afară de a beneficia de pe urma acestuia și a se face cunoscut, a reușit să învrăjbească foști fotbaliști, prieteni, colegi de arbitraj care numai și prin atât au însemnat ceva pentru fotbalul nostru, cel de toate zilele. Necșulescu, Buciumeanu, Coman, Negoescu, nume cu oarecare rezonanță la nivel local, iar unii dintre ei chiar și național, sunt înrăiți de șarpele cu ochelari, unul împotriva celuilalt. Când spun asta, vorbesc în cunoștință de cauză, mai ales ținând cont de stilul nevertebratei la care fac referire, ce a condus AJF-ul după principiul «divide et impera»”, a precizat Mihălăchioiu pe contul său de Facebook.

Nu vrea la AJF

În ultima perioadă, s-a speculat pe subiectul atragerii lui Armand Mihălăchioiu în echipa lui Ioan Negoescu sau în structurile asociației, știută fiind poziția de susținere pe care fostul arbitru a adoptat-o față de noul șef al arbitrilor. „Fiecare om are dreptul să-și expună părerea față de o persoană sau un subiect anume. După numirea lui Negoescu în fruntea CJA Dâmbovița, au apărut unele voci care contestă și se declară împotriva acestei numiri. Este dreptul și treaba dumnealor, chit că pe alocuri îi pun în spate anumite fapte total neconforme cu realitatea trecută. Nu este rolul subsemnatului de a poza în apărătorul vreuneia din părți, ci vreau doar să-i asigur pe distinsul fost mare arbitru Necșulescu și ziaristul care i-a luat interviul că nu voi face parte din echipa actualului președinte al CJA sau din orice altă structură sau comisie atât timp cât AJF-ul este condus de șarpele cu ochelari”, a mai transmis Mihălăchioiu.

Nu a scăpat nici Liviu Gligoraș

Din tirul acuzelor nu a scăpat nici vicepreședintele Comisiei Județene de Arbitri, Liviu Gligoraș: „Îmi pare rău de apariția acestor discuții, din care câștigător iese reptila de care am vorbit mai înainte, «preparatorul» mocirlei în care se bălăcește de ani de zile împreuna cu ciracii săi. Cum la fel de bine nu aș putea fi coleg cu un fripturist, oportunist și vânător de funcții a cărui singură și importantă preocupare este să oblige arbitrii să meargă cu mașina lui la meciuri pentru a le lua banii de transport. Sperăm ca domnul Negoescu să se dezică de acest individ care, cu comportamentul de care aminteam, îi poate aduce serioase prejudicii de imagine sau poate îl va determina să renunțe la aceste apucături hraparete”.

„Mihălăchioiu face parte din specia umană și nu cea a nevertebratelor!”

Armand Mihălăchioiu mai precizează că va continua să solicite demisia conducerii AJF Dâmbovița: „Pentru că am văzut că se speculează acest lucru, nimeni nu mă va putea determina să-mi schimb atitudinea și părerea despre actuala conducere a AJF Dâmbovița, a cărei demisie voi continua să o solicit datorită gestionării dezastruoase a activității fotbalistice la nivel județean și multiplelor ilegalități comise.Totodată, subliniez faptul că am fost primul care s-a revoltat public față de toate fărădelegile întreprinse de comisiile jurisdicționale și celelalte subcomisii din cadrul AJF și chiar am adresat o scrisoare deschisă actualului președinte al FRF. Așa că, vă rog, nu mă confundați: Mihălăchioiu face parte din specia umană și nu cea a nevertebratelor!”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Gigel la 20.12.2014 20:32

Mihalachioiu nu a fost delegat la cerere la acel joc.Daca a fost protejat de cineva va amintesc ca observator a fost Negoescu.Nu are nici o legatura Coman sau Tudor cu acest joc. Daca s-au dat bani, i-a impartit cu Negoescu (a mers pe mana arbitrului).Principalul vinovat este Negoescu.


Trimis de grup de arbitri la 19.12.2014 14:35

MIHALACHIOIU ar trebui sa scrie ce a facut el acu cativa ani la meciul PUCIOASA-GLORIA CORNESTI cand un rezultat a fost in teren si a scris in foaie in asa fel incat rezultatul sa fie schimbat la comisii.a fost delegat de COMAN la cerere si sub protectia lui TUDOR a facut ce a vrut.credem ca el este mai"nevertebrata" ca nimeni altul.sa scrie si cati bani si-a luat el si altii pe langa el.mai sant multe care le vom consemna dealungul timpului vis a vis de activitatea lui mihalachioiu ca arbitru si nu numai.daca el isi permite sa-si spuna"parerea stramba"despre altii care sant onesti si corecti,noi ne vom spune "parerea corecta"despre el,care in niciun caz nu face parte din specia umana!!!!!


Trimis de obiectiv la 19.12.2014 13:44

bine punctat la „A condus AJF-ul după principiul «divide et impera»”


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale