Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.09.2014 00:14

Fostul președinte interimar PNL Dâmbovița, alături de cei pe care îi numea „comuniști”


A A

Mihai Volintiru, prezență supriză la lansarea candidaturii lui Victor Ponta

Mihai Volintiru, prezență supriză la lansarea candidaturii lui Victor Ponta

❚ Deși a făcut zile fripte timp de aproape doi ani socialdemocraților dâmbovițeni, Mihai Volintiru încearcă acum apropierea de PSD după ce a pierdut șefia organizației PNL Dâmbovița ❚ Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, neagă faptul că Mihai Volintiru ar fi fost invitat în mod oficial la lansarea candidaturii lui Victor Ponta, unde liberalul se afla alături de fostul președinte PNL Pucioasa, Ciprian Iacob

ANDREI VASILIU


O prezență curioasă la evenimentul de sâmbătă pentru lansarea lui Victor Ponta în cursa pentru prezidențiale a fost cea a fostului președinte interimar al PNL Dâmbovița, Mihai Volintiru. Ex-liderul județean PNL ar fi stat în zona lojelor Arenei Naționale, după cum a relatat site-ul stiripesurse.ro.

Deși a făcut zile fripte timp de aproape doi ani socialdemocraților dâmbovițeni, Mihai Volintiru încearcă acum apropierea de PSD după ce a pierdut șefia organizației PNL Dâmbovița. El a fost înlocuit cu liderul liberal Ludovic Orban în urma unei decizii BPN a PNL. Se pare că relația lui Mihai Volintiru cu Partidul Social Democrat are și un aspect comercial, fostul lider PNL beneficiind de un contract de prestări servicii pentru materiale publicitare cu PSD, după cum a afirmat președintele Adrian Țuțuianu.

 

 

„Volintiru este un om fără repere politice, fără vreo credință anume,

în afară de credința în bani”

Prezența lui Mihai Volintiru la Arena Națională a fost confirmată și de președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, care a anunțat de multă vreme că liberalul bate la ușile social-democratilor. Mai mult, potrivit președintelui Adrian Țuțuianu, la evenimentul PSD de la Arena Națională Mihai Volintiru ar fi fost însoțit și de Ciprian Iacob, fostul președinte PNL Pucioasa.

„Nu a fost în lojă, era undeva pe stadion, în zona lojelor. Este, din câte știu eu, într-un contract de prestări servicii cu Partidul Social Democrat pentru materiale publicitare. Nu știu dacă a fost invitat de cineva în mod oficial. Eu cred că nu, dar nu exclud! Practic se confirmă ceea ce am spus în urmă cu vreo două luni, că dl Volintiru caută să se infiltreze într-o altă zonă politică după ce a pierdut președinția organizației județene a PNL. Eu spuneam că «scrijelește» (citând pe cineva) pe la ușile PSD. Semnul acesta cu scrijelitul i l-am arătat și eu la mitingul nostru din 20 septembrie. Am văzut că are și un însoțitor permanent, pe dl Ciprian Iacob, era și dânsul acolo (n.n. – la București). În orice caz, am văzut că erau foarte bucuroși și apreciau manifestarea PSD, nu mai eram deloc comuniști. Confirm încă o dată că dlui Volintiru când îi dai bani ești capitalist, când nu-i dai bani devii brusc comunist. Este un om fără repere politice, fără vreo credință anume, în afară de credința în bani”, a precizat președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale